Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CEX PSD. Decizii de ULTIMĂ ORĂ înainte de a doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Se cere şi EXCLUDEREA Anei Birchall
WhatsApp
Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kisellef, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, potrivit surse politice.

Conducerea PSD va analiza rezultatul obținut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraților se va întruni miercuri în ședință pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor.

Sursele au precizat pentru Mediafax că liderul PSD se va deplasa în țară și în diaspora în perioada de campanie electorală dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin, care va avea loc pe 24 noiembrie.

Klaus Iohannis, susținut de PNL, și președintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați de la alegerile prezidențiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunțat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secțiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obținut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Viorica Dăncilă a anunțat pe 5 noiembrie că un CEx al PSD ar putea avea loc în această săptămână pentru a discuta despre o posibilă excludere a Anei Birchall din partid, având în vedere că a avut o altă linie decât cea a partidului cât a fost ministru al Justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel