Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cetățeanul turc, ucigașul Mirelei, a oferit în lacrimi detalii cutremurătoare despre modul în care a comis crima
WhatsApp
Cetățeanul turc, ucigașul Mirelei, românca al cărui trup a fost aruncat pe un câmp din apropierea autostrăzii București-Pitești, a izbucnit în lacrimi în momentul reconstituirii uciderii femeii. Acesta va fi dus de anchetatori luni chiar în locul unde a abandonat-o pe femeie. 
Cetățeanul turc, ucigașul Mirelei, a oferit în lacrimi detalii cutremurătoare despre modul în care a comis crima / Foto: Captura Youtube

Bărbatul a recunoscut că a ucis-o pe Mirela în locuința sa din Rahova în urmă cu aproximativ o lună, și ulterior i-a abandonat trupul neînsuflețit pe un câmp, pentru a scăpa de cadavru.

Luni, 15 aprilie, acesta a fost dus la locuința sa din sectorul 5 de către anchetatori, unde a povestit în lacrimi pas cu pas cum a ucis-o pe Mirela și ce obiecte a folosit. Potrivit declarațiilor pe care bărbatul le-a dat anchetatorilor motivul tragediei pare să fie legat de o datorie financiară de 10 mii de lei pe care femeia îi împrumutase de la el, bani ce urmau să fie restituiți în schimbul buletinului de identitate al acesteia.

În timpul investigațiilor, s-a descoperit că individul avea obiceiul de a acorda împrumuturi mai multor femei, menținând un dosar detaliat al acestor tranzacții, inclusiv fotografii ale acestora. Odată cu recunoașterea faptei sale, suspectul a fost plasat sub arest pentru o perioadă de 30 de zile, iar anchetatorii se străduiesc să obțină informații suplimentare despre posibile tulburări psihice ale acestuia, care ar fi putut influența comportamentul său.

 

„Regretă în totalitate, i-au dat lacrimile în momentul în care a povestit despre ea”

 

Un manechin va fi folosit pentru a recrea momentele crimei, iar suspectul va fi condus la locul exact unde a fost găsit trupul Mirelei. Acest pas este crucial în încercarea de a înțelege mai bine circumstanțele care au condus la tragicul sfârșit al femeii și poate aduce lumină asupra altor detalii importante pentru anchetă.

„Acesta a fost foarte cooperant, a descris tot ce s-a întâmplat și sigur el a spus că ce s-a întâmplat a fost fără intenție și că s-a comportat într-o manieră așa periculoasă din cauza stresului și a unei tulburări, dar după ce a lovit-o s-a trezit într-o situație de impas. Apoi a transportat-o și a aruncat-o acolo pe câmp. Cert este că el are unele probleme medicale, urmează să le obțin și de la spitalele din Germania și din România, pentru că sunt niște tulburări destul de riscante. Regretă în totalitate, îi pare foarte rău, chiar i-au dat lacrimile în momentul în care a povestit despre ea, deci el a ținut la ea ca prietenă. Când a descris ce s-a întâmplat chiar a plâns.”, spune Marian Grigore, avocatul cetățeanului turc, conform Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel