Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cetățean bulgar aflat în carantină în România, prins într-un microbuz după ce a fugit din spital
WhatsApp
Un cetăţean bulgar s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fugit din încăperea în care era izolat în spital şi a fost prins de poliţişti într-un microbuz la ieşirea din Galaţi, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, marţi seara, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galaţi, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă.

Un echipaj de poliţie a mers imediat la faţa şi a identificat un bărbat, de 27 ani, cetăţean bulgar, care a declarat că în seara respectivă s-a cazat la hotel, venind din Republica Moldova.

Ambulanţa sosită la faţa locului l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul de Boli Infecţioase pentru investigaţii.

Miercuri, la ora 14.55, poliţia a fost sesizată despre faptul că bărbatul în cauză ar fi tăiat plasa de protecţie de la geamul încăperii in care era izolat şi a fugit.

După aproximativ 15 minute, poliţiştii l-au depistat la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care se îndrepta spre municipiul Bucureşti.

Acesta a fost transportat din nou la spital şi poliţiştii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În microbuz se mai aflau şase pasageri care, împreună cu şoferul, au fost conduşi într-un centru de carantină, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel