Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Centrele de vaccinare Drive-Through, un SUCCES. Se vor deschide în mai multe orașe - VIDEO
WhatsApp
Centrele de vaccinare par să se bucure de un real succes în rândul oamenilor. După cel de la Deva, se vor deschide și în alte orașe. 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat luni că vor fi deschise centre drive-through de vaccinare împotriva COVID-19. 

"Se discută pentru deschiderea de noi centre şi - cum a anunţat şi CNCAV - se va face un maraton de vaccinare în perioada 7-9 şi vom deschide şi drive-through-uri. Avem deja discuţii în sensul acesta. (...) Din câte ştiu eu, discuţii sunt pentru un drive-through în Sectorul 6", a declarat Alin Stoica pentru Digi 24.

El a adăugat că, dacă se va ajunge la o incidenţă a COVID-19 de sub 3,5 la mia de locuitori, va fi convocat Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pentru a dispune măsurile care se impun. 

Primul centru de vaccinare Drive-Through la Deva

 

Primul centru de vaccinare Drive-Through a fost inaugurat la Deva. Așteptările organizatorilor primului Drive-Thru din România au fost întrecute în primele două zile: 581 de persoane vaccinate sâmbătă și 660 de persoane vaccinate duminică.

Printre cele mai excentrice autovehicule: un camion de 3,5 tone și o dubă.

Astăzi se deschide un Drive-Thru la Cluj-Napoca, de la ora 13:00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Vaccinarea se face direct în mașină, fără programare, cu vaccin Pfizer.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel