Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Celebru medic chirurg român, mesaj dur pentru anti-vacciniști: "Cine are de crăpat, asta e"
WhatsApp
Un renumit medic chirurg din Galați lansează un atac dur la adresa celor care se declară vehement împotriva vaccinării.

Chirurgul gălăţean Paul Ichim îi atacă pe anti-vacciniști și spune că România, informată „bine de Șoșoască și mulții ei adepți”, adoptă „modelul spartan” de vaccinare: „cine are de crăpat, asta e”.

„Ați auzit știrea dimineții? Se pare că subdezvoltații și needucații ăia din Portugalia și-au vaccinat peste 90% din populație și s-au relaxat la greu. Noi, mai buni, informați bine de ȘoȘoacă și mulții ei adepți, am intrat pe codul roșu în lume, de o să stăm în carantină la greu dacă trecem granița aiurea”, postează medicul gălățean.

Acesta spune că mai sunt enumerate câteva „țări subdezvoltate” pe lângă Portugalia, respectiv Spania, Israel, Danemarca, Italia.

„Ceva români fixați pe acolo povesteau că populația nu a comentat, au acceptat ca vaccinarea în masă.....ha. Lasă că-i bine la noi, facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e, nu mai contează că sunt alți fraieri cu alte boli și nu au locuri în spitale. O să rămână în picioare viguroșii, asta e....deștept neam mai suntem”, își termină chirurgul mesajul, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel