Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cele mai frecvente 20 de animale care apar în vise. Ce semnificații au
WhatsApp
Este normal să visăm în timpul somnului, iar multă lume își amintește ce sau cine i-a apărut în gând noaptea. Astfel, apare curiozitatea să știi ce ar putea semnifica acel lucru, persoană, sau animal. Iată ce semnificție au următoarele 20 de animale, conform teoriei chinezești de interpretare a viselor: câine, elefant, leu, pisică, maimuță, urs, cameleon, unicorn, cal, șarpe, delfin, pește, tigru, furnică, liliac, oaie, porc, fluture, iepure.
Foto: Unsplash

Semnificațiile simbolice ale animalelor din vise sunt foarte complicate. Diferite animale au diferite semnificații arhetipale, iar interpretarea viselor cu animale depinde de relația dintre individ și animal.

De exemplu, dacă visezi un animal uriaș în vis și simți în același timp că ești micuț, indică faptul că este posibil să fii izolat, să fii disprețuit sau minimalizat. Visul cu animale vorbitoare poate simboliza faptul că vrei să-ți folosești instinctele sau natura ta interioară.

Teoreticienii chinezi ai viselor au meditat asupra acestui aspect timp de secole. Vă prezentăm aici un ghid rapid de interpretare a semnificațiilor celor mai frecvente 20 de animale care apar în vise, conform teoriei chinezești, cu un conținut mai detaliat despre animalele cheie legate.

 

1. Visele cu câini


Un câine în visele tale reprezintă, de obicei, un companion foarte loial și de încredere, sau un protector. Dacă câinele pe care l-ai visat ți-a aparținut cândva sau a fost un câine care ți-a fost foarte familiar într-o anumită perioadă a vieții, înseamnă că prețuiești amintirile din acea perioadă de timp.

 

2. Vise cu elefanți

 

Un elefant simbolizează răbdarea și înțelepciunea. Persoanele care visează elefanți au un indiciu că li se recunoaște răbdarea, buna capacitate de reamintire, stabilitatea și caracterul atent.

 

3. Vise cu lei

 

Un leu reprezintă demnitatea, puterea și curajul. Pentru cel care visează, acesta exprimă sentimentul său de valoare de sine și entuziasmul asociat cu realitatea sa.

 

4. Vise cu pisici

 

Pisicile bântuie adesea lumea subconștientului nostru. Pisicile din vise reprezintă adesea blândețea și puțină viclenie. De asemenea, ele sunt adesea folosite de subconștient pentru a simboliza femeile. Vedeți mai multe despre cum se visează pisicile.

 

5. Visele cu maimuțe

 

Un vis cu maimuțe simbolizează faptul că visătorul este plin de vitalitate, libertate și agilitate, care pot fi închise. Visul unei maimuțe exprimă adesea dorința interioară a visătorului de a evada dintr-o realitate rigidă și opresivă și de a scăpa de o situație de viață mediocră.

 

4. -imagine fara descriere- (vise.png)

 

6. Visele cu urși

 

Deși urșii sunt periculoși, ei se comportă cu stângăcie. Visul cu urși poate indica faptul că visătorul are prea multe griji în suflet.

 

7. Visele cu cameleoni

 

Un cameleon într-un vis înseamnă că visătorul își recunoaște capacitatea de a se adapta la mediu și de a se schimba odată cu mediul înconjurător.

 

8. Vise cu unicorni

 

Unicornul reprezintă puritatea și regenerarea. Visarea unui unicorn expune ideile egoiste actuale ale visătorului sau dorința interioară de iubire.

 

9. Visele cu cai

 

Într-un vis, un cal simbolizează energia de care dispune visătorul. Un cal alb reprezintă conștiința spirituală a visătorului, iar un cal maro reprezintă latura sa entuziastă. Cu toate acestea, un cal gri simbolizează moartea, iar un cal înaripat simbolizează dorința sufletului visătorului de a elimina lipsa de credință/religie.

 

10. Visele cu șarpe

 

Șerpii sunt animale cu sânge rece, reprezentând răul, viclenia, înșelăciunea și tentația, dar visul cu șerpi are de cele mai multe ori semnificații de bun augur.

De exemplu, o femeie care visează un șarpe este un semn al unei vieți fericite sau că va putea naște. O persoană de afaceri care visează un șarpe indică faptul că visul său se va împlini și că îi așteaptă bucuria unei promovări și a norocului.

 

3. -imagine fara descriere- (vise-3.png)

 

11. Visele cu delfini

 

Poporul chinez a considerat întotdeauna delfinii blânzi și inteligenți ca fiind cei mai buni prieteni ai lor.

Să visezi un delfin indică faptul că visătorul va obține succesul cu ajutorul înțelepciunii sale și că viața va fi fericită și de bun augur.

 

12. Vise cu pești

 

În teoria tradițională chineză de interpretare a viselor, visul de pește a fost întotdeauna strâns legat de bogăție. Din punct de vedere psihologic, peștii nu reprezintă doar bogăția monetară sau materială tangibilă, ci și oportunitatea.

 

13. Vise cu papagali

 

Papagalii se pricep să imite discursul celorlalți. Un papagal într-un vis înseamnă că cineva este bântuit sau împotmolit în zvonuri.

 

14. Vise cu tigri

 

Tigrul este fioros și simbolizează dificultățile. A visa un tigru indică faptul că vă veți confrunta cu dificultăți. Vedeți mai multe despre tigrul din zodiacul chinezesc.

 

15. Vise cu furnici

 

Din punct de vedere psihologic, furnica simbolizează necazurile și gândurile neclare, indicând faptul că visătorul este tulburat în interior, agitat emoțional și incapabil să-și clarifice gândurile.

 

2. Foto: Capt... (vise-2.png)

 

16. Vise cu liliac

 

Liliecii sunt animale nocturne, care simbolizează întunericul și frica. A visa lilieci înseamnă că visătorul are anxietate interioară sau suferă de frici.

 

17. Visele oilor

 

Oile sunt animale drăguțe și docile. O oaie în vis reprezintă "fericirea" și "recolta", conform teoriei chinezești a viselor.

Deși diferitele naționalități au interpretări diferite ale semnificației oilor, să visezi oi este, fără îndoială, un semn bun. Situația oilor din vis indică condițiile de viață actuale ale visătorului.

 

18. Visele cu porci

 

Un porc într-un vis indică, în general, cariera actuală și statutul de viață al visătorului. Visul unui porc este în general un semn bun, dar dacă porcul din vis este fioros și răutăcios, arată că visătorul are dificultăți în viața sa actuală.

 

19. Vise cu fluturi

 

La nivel spiritual, un fluture în vis sau în meditație simbolizează pe de o parte mintea eliberată și pe de altă parte nemurirea. În general, un fluture în vis simbolizează relaxarea și libertatea.

 

20. Visele cu iepuri

 

Un iepure într-un vis reflectă cum este visătorul sau se referă la imaginea de sine a visătorului sau a cuiva din jurul său. Visarea unui iepuraș bine crescut este de bun augur, indicând un eveniment fericit sau noroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel