Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel mai puternic antipraf de casă pentru a-ți lăsa mobila strălucitoare. Folosește doar aceste trei ingrediente pe care le ai în bucătărie
WhatsApp
Este foarte enervant să curățați casa și să vă dați seama că după câteva ore suprafețele sunt deja pline din nou de praf și trebuie să curățăm din nou praful pentru a evita problemele de sănătate precum astmul și alergiile. Astăzi vă vom spune cum să faceți un antipraf de casă pentru a vă lăsa mobila strălucitoare folosind doar trei ingrediente din bucătărie.
Cel mai puternic antipraf de casă pentru a-ți lăsa mobila strălucitoare. Folosește doar aceste trei ingrediente pe care le ai în bucătărie

Praful este un set de particule minuscule care plutesc prin aer și stau pe obiecte formând un strat de murdărie. Este format din pământ uscat, piele moartă, păr de animale, păr, fibre, microorganisme și multe alte lucruri neplăcute care pot provoca alergii și probleme de sănătate.

Pune zaț de cafea în dulapul cu haine: Trucul ieftin și neașteptat, care te scapă de multe bătăi de cap și de situații stânjenitoare

Este foarte important să curățăm praful din casă de cel puțin trei ori pe săptămână pentru a evita acumularea lui, alergiile și eventuala inhalare a particulelor de substanțe periculoase care pot intra în praf și ne pot afecta grav sănătatea. Spune NU acarienilor de praf care provoacă congestie nazală, mâncărime, lăcrimare, strănut, tuse și chiar umflarea feței.

Cu această rețetă simplă și ieftină vei vedea că praful se va întoarce mai greu pe mobila ta pentru ca tu să te bucuri mult mai mult de strălucirea și curățenia casei fără a pierde timp, efort și bani.

Cu acest ingredient îți vei face casa să miroasă foarte bine! Secretul trucului, dezvăluit. Toți cei care îți vor trece pragul te vor invidia!

 

Cum să faci un antipraf de casă pentru a-ți lăsa mobila strălucitoare

 

O să ai nevoie:

- 1 cană de oțet

- 2 linguri ulei de măsline

- 2 picături de săpun lichid de vase

- 2 căni de apă.

Trucurile supreme pentru a face tigăile arse să strălucească. Ai nevoie de ingredientele pe care le ai deja în bucătărie

Pas cu pas:

Se amestecă toate ingredientele într-o sticlă cu pulverizator și se agită. Nu trebuie să folosiți prea mult săpun, doar pentru ca apa și uleiul să se amestece. Puteți adăuga câteva picături din uleiul esențial preferat pentru a-i oferi o aromă delicioasă.

Pulverizați-vă mobila cu acest amestec. Curățați cu o cârpă din microfibră. Vei vedea ca praful se va acumula mai greu pe mobila ta. Spor la curățenie!

De ce să amesteci zahăr cu bicarbonat și să pui în frigider. Un truc fantastic, moștenit de la bunici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel