Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ceartă "în familie". Fifor către Ponta: "E JENANT, făceați înțelegeri secrete cu Băsescu"
WhatsApp
Mihai Fifor a scris, vineri, pe Facebook, că insinuările pe care Victor Ponta le face cu privire la eventualele înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european sunt "jenante", în contextul în care și liderul Pro România avea înțelegeri secrete cu Traian Băsescu pe la spatele partidului. 

"Domnule Ponta, este jenant să faceți insinuări despre înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european. Tocmai dumneavoastră care făceați pe la spatele partidului înțelegeri secrete cu președintele Băsescu, în care vă târguiați ca la piață cu numirile procurorilor-șefi?! De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra...", a scris Mihai Fifor, vineri, pe Facebook.

Mihai Fifor l-a atenționat pe Victor Ponta că "prin astfel de insinuări" nu va câștiga încrederea membrilor PSD.

"Dacă, însă, vă propuneți ca prin astfel de insinuări să câștigați încrederea membrilor PSD, vă înșelați amarnic. Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2, în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand în campanii ca să vă facă președinte și pe care i-ați trădat fără să clipiți măcar", a mai spus Fifor, potrivit Mediafax.

Reacția lui Mihai Fifor vine după ce liderul Pro România Victor Ponta a scris, joi, pe Facebook, că premierul Dăncilă ar fi "pus-o" pe ministrul de Externe Ramona Mănescu să negocieze mandatul de procuror-șef al Laurei Codruța Kovesi, la schimb cu alte funcții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel