Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cea mai eficientă metodă care elimină calcarul de pe chiuvetă. Lămâia și bicarbonatul au un concurent
WhatsApp
Deseori, oțelul chiuvetelor de inox devine opac. De vină este calcarul care se depune atât pe robineți, cât și pe chiuvete, care par murdare.
Cea mai eficientă metodă care elimină calcarul de pe chiuvetă. Lămâia și bicarbonatul au un concurent. Sursa foto: freepik.com

Unele gospodine folosesc diferite soluții chimice din magazine, iar altele apelează la trucurile bunicii. În primul rând, gospodinele folosesc lămâie, care degresează și parfumează  suprafețe. În plus, lămâia este utilă și pentru curățarea temeinică a cuptorului.

De asemenea, gospodinele folosesc o pastă din bicarbonat și apă, pe care o aplică direct pe suprafețele murdare.

Cuptorul miroase urât și este murdar? Încearcă aceste 3 produse naturale, super eficiente

Lămâia și bicarbonatul de sodiu pot fi înlocuite cu oțet: câteva picături  sunt suficiente pentru a elimina petele de calcar de pe oțel.

Calcarul este o problemă provocată de apa dură care conține multe minerale. Pe lângă faptul că provoacă probleme în mașina de spălat vase, calcarul poate atenua strălucirea robineților și a chiuvetelor de inox.

Cum să ai un duș strălucitor mereu și fără calcar depus. Trucul unei gospodine de succes

Există o metodă foarte simplă care elimină elimina calcarul și petele albe enervante de pe robinet și chiuvetă.

Ai nevoie de o bucată de vată, înmuiată în oțet. Freacă energic suprafețele murdare și vei vedea cum tot calcarul se dizolvă. În plus, componenta acidă a oțetului va dizolva orice tip de pată de pe chiuvete.

Dacă incrustația este deosebit de solidă, poți înlocui vata cu o minge, făcută din staniol, care va acționa ca un burete. Odată ce oțelul a fost lustruit, unge suprafața lui cu ulei, pentru a preveni apariția calcarului.

Toarnă oțet în chiuveta de la baie o dată pe lună. Este obligatoriu. Iată explicația

Întotdeauna va trebui să treci cu o bucată de vată, înmuiată în oțet, pe suprafețele de inox, în special pe robineți și chiuvete. În acest fel, vei crea un strat de grăsime, care va face oțelul impermeabil la apă. Cu puțin efort și fără bani, te vei bucura de un rezultat uimitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel