Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Caz unic: O româncă infectată cu Covid-19 a născut PATRU bebeluși perfect sănătoşi
WhatsApp
Premieră medicală. O româncă în vârstă de 37 de ani, infectată cu noul coronavirus, a născut patru bebeluși perfect sănătoşi. Cvadruplii au venit pe lume ieri, 9 martie, la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.
O româncă infectată cu Covid-19 a născut cvadrupli

„Pe data de 9 martie 2021, echipa medicală a Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie “Elena Doamna” din Iași a rezolvat un caz în premieră pentru România: cel al unei paciente de 37 de ani, gravidă în 34 de săptămâni, cu sarcină cvadruplă.

Pacienta prezenta infecție cu SARS – CoV- 2, cu trombocitopenie, cât și defect septal atrial operat în antecedente. Echipa de medici obstetricieni, anesteziști și neonatologi au extras prin operație cezariană 4 copii de sex masculin cu greutăți între 1400 și 1800 de grame, care s-au adaptat bine la viața extrauterină.

Pacienta a evoluat bine din punct de vedere medical, starea ei, în acest moment, fiind una stabilă. Mama a primit cu bucurie venirea pe lume a celor 4 fii, pentru care avea deja pregătite numele.

Personalul medical transmite felicitări și multă sănătate întregii familii”, au transmis reprezentanții maternității ieșene, citează BZI.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel