Publicitate
Cartofii umpluți cu carne au un aspect foarte impresionant și sunt incredibil de gustoși. Bucătarii recomandă să folosiți carne de vită tocată pentru umplutură, dar puteți folosi carne de porc sau pui.
Asigurați-vă că alegeți cartofi de aceeași formă, deoarece vor arăta mai bine pe farfurie când sunt serviți.
Ingrediente:
cartofi - 1 kg,
carne tocată - 300 grame,
ceapă galbenă - 2 bucăți,
morcovi - 100 grame,
pastă de tomate - 1 lingură,
usturoi - după gust,
sare și piper după gust.
Se toacă ceapa și usturoiul foarte mărunt. Morcovul se dă prin răzătoarea fină. Amestecați carnea tocată cu jumătate de ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat. Condimentați cu sare și piper.
Cartofi de aceeași dimensiune se spală și se curăț de coajă. Tăiați-i în două, apoi tăiați puțin capele, astfel încât să stea bine în oală.
Clătite coreene cu legume: un preparat asiatic exotic, preparat din ingrediente familiare
Umpleți cartofii cu carne tocată și așezați-i pe fundul cratiței. Umpleți oala pe jumătate cu apă, adăugați sare și gătiți sub capac.
Chifle delicioase cu brânză și șuncă, o idee grozavă pentru micul dejun
Prăjiți ceapa și morcovul rămas în ulei timp de 3-4 minute. Adăugați pasta de roșii, puțină apa, sare și amestecați. Adăugați sosul în oala cu cartofi și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Poftă bună!
-----------------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News