Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect
WhatsApp
Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect. Vă prezentăm o rețetă de cartofi gratinați cu carne și cașcaval, la cuptor. Eeste alegeera perfectă pentru o cină rapidă, delicioasă și sățioasă.
Cartofi gratinati cu piept de pui

Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect. Ingrediente

 

Citește și Pozsonyi kifli, rețeta cornurilor Bratislava din copilărie. Aluat foarte fraged și umplutură generoasă: Nu ați mâncat nimic mai bun!

300 g de cartofi

1 fileu de pui

30 g de unt

1 roșie

80 g de cașcaval

1 ou

1 ceapă

2 linguri de smântână sau maioneză

sare și piper negru după gust

condimente după gust

verdeață

 

 

Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect. Mod de preparare

 

Cartofii curățațați și spălai se taie rondele subțiri. La fel si ceapa se curăță, spală și se taie jumătăți de rondele. Carnea se spală și se taie felii medii. Fiecare felie se frăgezește, se dă cu sare, piper negru măcinat și condimentele preferate.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu brânză și mandarine la tavă. Rețeta unui dulce rapid și ieftin. Secretul gospodinelor pentru un aluat pufos

 

Tava de copt se unge cu unt. Puneți un strat de ceapă, aopi unul de cartofi. Potriviți cartofii cu sare și piper negru după gust. Aranjați deasupra cartofilor carnea frăgezită într-un strat. Tava se acoperă cu o folie de aluminiu și se dă la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C, pentru aproximativ 20-25 de minute.

Între timp, se prepară sosul. Roșia spălată de taie mărunt. Amestecați într-un vas roșia tăiată cu 1 ou, cașcavalul dat prin răzătoare și verdeața tocată. Potriviți ingredientele cu sare și piper negru măcinat, apoi adăugați smântâna. Amestecați bine sosul.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Cartofi gratinați cu piept de pui. Rețeta unul deliciu culinar. Secretul gospodinelor pentru sosul perfect, s-ar putea să îți placă și rețeta Clătite din cartofi, rețeta ușoară pentru o masă delicioasă. Merită să încerci să le faci cu acest super secret

 

După ce a expirat timpul de coacere, îndepărtați folia de aluminiu și turnați pe toată suprafața tăvii. Din nou dați tava la cuptor pentru încă aproximativ 10-15 minute. Cartofi gratinați cu piept de pui se servesc alături de o salată de legume proaspete.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel