Gătitul într-un cuptor cu microunde accelerează semnificativ procesul, dar în astfel de condiții, nu trebuie să vă așteptați la o crustă crocantă.
Ingrediente:
cartof - 6 bucăți.
Umplutura 1:
praz - 60 grame,
piper negru - după gust,
brânză - 15 grame,
șuncă - 15 grame,
mere - 1 bucată.
Umplutura 2:
Ton în suc propriu - 80 grame,
conservă de porumb- 100 grame,
maioneză - 2 linguri,
piper negru după gust.
Spălați și uscați bine cartofii. Înțepați-i de mai multe ori pe toate părțile cu un cuțit ascuțit. Așezați cartofii pe o farfurie care poate fi pusă în cuptorul cu microunde și gătiți la putere maximă timp de cel puțin 4 minute.
Cartofi dulci cu ciuperci, o cină sățioasă cu puține calorii. Rețeta te va cuceri pe loc!
Întoarceți cartofii și gătiți încă aproximativ 4 minute. După aceea, asigurați-vă că toți cartofii au devenit moi. Dacă nu sunt moi, mai gătiți cartofii aproximativ încă un minut.
Umplutura 1. Pentru prima umplutură se toacă mărunt prazul (poate fi înlocuit cu ceapă verde), se pune într-un bol și se adaugă un praf de piper negru.
Acoperiți vasul cu folie alimentară, lăsând o deschidere pentru a scăpa aburul și puneți vasul în cuptorul cu microunde pentru un minut. Se adaugă apoi merele tocate, brânza rasă și șunca tocată.
Omletă în cană, un mic dejun delicios: se prepară simplu și rapid în cuptorul cu microunde
Umplutura 2.
Pentru umplutura cu ton și porumb dulce, amestecați pur și simplu ingredientele într-un bol și asezonați cartofii.
Poftă bună!
--------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News