Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce spune Carmen Dan despre acuzațiile de plagiat de la Academia de Poliție
WhatsApp
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni că rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", care a fost acuzat de plagiat, trebuie să lămurească această situație.

"Îmi doresc mult ca verificarea lucrărilor de doctorat pentru angajaţii ministerului, mai ales pentru acei angajaţi care beneficiază de sporuri de doctorat, să fie o prioritate şi în atenţia susţinută a Academiei. Cred că persoana care face obiectul unei suspiciuni este cea mai responsabilă să clarifice această situaţie. L-am invitat pe rectorul Academiei de Poliţie să facă lucrul acesta cu celeritate", a afirmat Carmen Dan, la bilanţul activităţii Poliţiei Române.

Dan anunță că sunt verificate 55 de lucrări.

"Am toată dorinţa să se clarifice aceste situaţii şi încă o dată îi cer rectorului să procedeze cu celeritate în a comunica care sunt rezultatele verificărilor despre care vorbeam acum ceva timp. Am comunicat despre 55 de lucrări care sunt în verificare, credeţi-mă că am acelaşi interes ca şi dumneavoastră să avem un rezultat în privinţa acestor verificări şi aceste lucrări să urmeze calea firească şi să ajungă în structura aceea specializată care poate concluziona dacă este sau nu este plagiat. (...) Ţine de persoană dacă în astfel de situaţii face un gest de onoare în lateral", a mai spus Carmen Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel