Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Dan, despre eliberarea lui Liviu Dragnea: „Este o zi de victorie. Îl voi revedea și îl voi îmbrățișa”
WhatsApp
Fostul ministru de Interne, Carmen Dan, unul dintre apropiații fostului lider PSD Liviu Dragnea a afirmat că a primit cu imensă bucurie vestea eliberării acestuia. Dan a afirmat, în direct la Realitatea Plus, că abia așteaptă să-l îmbățișeze pe cel care a propulsat-o în politică. 
Sursa foto: gov.ro

„Sunt convinsă că în perioada următoare îl voi revedea și îl voi îmbrățișa. Am primit vestea cu bucurie și speranță. Este o zi de victorie, o zi în care se reîntoarce pentru a se bucura de familie”, a declarat Carmen Dan, la Dig24.

Liviu Dragnea, eliberat. Decizia este definitivă

Fostul ministru a afirmat că nu se poate pronunța, pe termen lung, privind o eventuală revenirea în politică, dar știe sigur că acest lucru nu se va petrece curând.

Liviu Dragnea, ameninţat cu violul

„Nu am discutat niciodată despre acest aspect, nu știu ce a decis instanța, știu sigur că în perioada următoare își dorește liniște și să fie alături de familie. Liviu Dragnea este un  lider înnăscut, politic și nu numai, dar în perioada următoare nu cred că putem vorbi despre asta (revenirea în politică – N.R.),” a mai afirmat Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel