Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Dan, ATACATĂ de Aurelian Bădulescu: „Unde ai fost, Dana, pe 10 august?”
WhatsApp
Se împlinesc șase luni de la protestele din 10 august la care Jandarmeria a intervenit violent. Deși sunt sute de plângeri la Parchet, până acum nu a fost găsit niciun vinovat.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, cel care a fost reaudiat recent de procurori după ce a recunoscut că a minţit la audierile de după 10 august, a lansat un atac dur la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

„Lucrurile încep să se lămurească, vom afla în curând cum şi cine se face vinovat de această chestiune. Vă rog să nu mai citaţi din ministrul de interne Carmen Dan când vorbiţi de 10 august, pentru că nu a fost la serviciu în data de 10 august. Deci orice chestiune care ţine de e propria ei percepţie despre evenimentele din acea zi este egală cu zero. Aş ruga-o pe doamna Dan să răspundă la 3 întrebări, nu pe ministrul de Interne:

Citește și ROMÂNII din Diaspora au venit ACASĂ. PROTESTUL anunțat în Piața Victoriei a ÎNCEPUT (LIVE)

1. Unde ai fost, Dana, pe 10 august?
2. După începerea violenţelor, de ce nu ai venit imediat la muncă, pentru a face un apel la calm?
3. Nu se impunea să ceri premierului ca imediat după 10 august să fie o şedinţă a guvernului, dată fiind intensitatea violenţelor?"

Dacă o vedeţi dumneavostră pe Dana, nu pe ministrul de Interne, puneţi-i aceste trei întrebări", a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel