Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Carmen Avram, după ce Dan Barna a intrat în vizorul DLAF: „Vi se pare nedrept?”
WhatsApp
Carmen Avram a reaționat după ce Dan Barna a intrat în vizorul DLAF. Europarlamentarul PSD a criticat activitatea liderului USR.

„Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Vă înțeleg perfect. Nedrept a fost şi pentru victimele colaterale ale campaniei de ură pe care ați dus-o atâția ani, intenționat sau nu. Nedrept a fost pentru părinții care, brusc, s-au văzut ironizați gros sau chiar agresați verbal de copiii pe care i-au crescut, pentru că îndrăzneau să aibă altă opinie politică.

Nedrept a fost pentru minorii pe care i-ati invățat cuvinte obscene, de pe plăcuțe suedeze, ca să fiți siguri că vă asigurați electorat pe termen lung. Nedrept a fost pentru jurnaliştii bruscați, scuipați, injurați, doar pentru că lucrau la televiziuni care nu vă erau pe plac. Nedrept a fost pentru căsniciile distruse după procesele publice pe care le-ați orchestrat, deşi subiecții lor erau doar suspectați, exact ca dvs, şi, ulterior, multe dintre procese s-au încheiat cu verdict nevinovat, fapta nu există. Nedrept a fost pentru prieteniile vechi rupte abrupt si, probabil, irevocabil, peste noapte, de campania de ură dusă de un sistem pe care l-ați susținut, încurajat şi folosit la maximum, inclusiv în afara României. Nu mă bucur deloc că vi se intamplă asta.

Mă cutremur. Sper însă că măcar acum întelegeți ce ați creat. Şi că, măcar de-acum, va veți educa simpatizanții în spiritul pluripartitismului, care e o condiție sine qua non a democrației. La fel şi dreptul la opinie”, a spus Carmen Avram.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel