Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Călin Georgescu, premierul AUR, se „imunizează“ în Austria (VIDEO)
WhatsApp
Călin Georgescu, premierul propus de AUR, s-a filmat în timp ce făcea baie în apa rece ca gheața a unui lac de munte din Austria. El susține că „imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură”.
calin georgescu aur

Călin Georgescu, omul pe care Alianta pentru Unirea Românilor l-a propus pentru funcţia de premier, s-a filmat în timp ce făcea baie în apa rece ca gheata a unui lac de munte. Acesta spune că aşa îsi întăreste sistemul imunitar.

„Am încredere în sistemul meu imunitar pentru că am încredere şi credinţă deplină în creatorul lui, în Dumnezeu. Imunitatea mea ţine de suveranitatea fiinţei mele. Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură. Aici este realitatea, aici este  informaţia. Nu în laborator.De aceea nu-mi este frig, nu simt frigul, simt puterea. Simt că trăiesc, sunt liber”, spune Călin Georgescu în timp ce se află în apă.

Citește și: Diana Șoșoacă, simptome de OTRĂVIRE. Medicul a chemat-o imediat la analize. "Mi s-a spus să nu miros florile'

Reamintim că AUR l-a nominalizat pe Călin Georgescu pentru funcţia de premier al României, încă din campania electorală şi a fost reconfirmat la o zi după alegerile parlamentare. 

Călin Georgescu este unul dintre experţii în domeniul dezvoltării durabile, având în spate o experienţă de peste 15 ani în cadrul structurilor ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România, se arată în descrierea sa publică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel