Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Călătorul în timp” anunță „Eliberarea”. Evenimentul uriaș va avea loc în câteva zile: „Amintește-ți aceste patru date din decembrie 2022”
WhatsApp
Presupusul „călător în timp” a anunțat pe contul său de TikTok că un „evenimen uriaș” numit „Eliberarea” va avea loc în câteva zile.  
„Călătorul în timp” anunță „Eliberarea”. Evenimentul uriaș va avea loc în câteva zile: „Amintește-ți aceste patru date din decembrie 2022”

Eno Alaric, care susține că vine din anul 2671, a lansat avertismentul bizar pe contul său de TikTok, stârnind reacții din partea utilizatorilor, relatează Știrile PRO TV. Alaric, cunoscut sub numele de @theradianttimetraveller, a atras peste 26.000 de urmăritori pe aplicația de socializare, după ce a avertizat despre evenimente care se presupune că se vor întâmpla în viitor.

În trecut a postat despre planetele gemene ale Pământului, extratereștri și portaluri care duc spre alte dimensiuni.

Autoproclamatul călător în timp a avertizat acum despre patru evenimente care vor avea loc în această lună, pe care le descrie drept „esențiale”.

„Da, sunt un călător în timp real, amintește-ți aceste patru date din decembrie 2022”, a scris el într-un videoclip pe TikTok.

Zilele care spune că sunt importante sunt 8, 12 și 20 decembrie, urmate de „Eliberarea”, care va avea loc în ziua de Crăciun.

 

@radianttimetraveler Did you receive them? #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps - Eno Alaric

El nu a oferit niciun detaliu despre ce este „Eliberarea”, dar videoclipul său de pe TikTok a atras peste 28.000 de aprecieri.

Un alt indiciu care se referă la acest eveniment este oferit de „călătorul în timp” chiar în bigrafia sa.

În textul din cel mai recent videoclip al său, „călătorul în timp” menționează că „se vor întâmpla lucruri foarte mari în fiecare dintre aceste date, asta va dovedi 100% că sunt un călător în timp real”. După aceea, el continuă cu: „Fii în siguranță... și fii precaut...”

 

@radianttimetraveler Stay safe… and be cautious… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps - Eno Alaric

Însă există și persoane care se îndoiesc de afirmațiile acestuia „Dacă ești cu adevărat un călător în timp, filmează orice videoclip din viitor și arată-ni-l”, a scris un utilizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel