Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
C.T. Popescu: "Meleşcanu, o HÂRCĂ CEAUŞISTĂ. Dăncilă, o NULITATE"
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Teodor Meleşcanu şi Viorica Dăncilă.

Jurnalistul a comentat fuga după funcţii permanentă în rândul politicienilor de la putere.

"Toți vor titluri, nu contează că au vreo treabă cu respectiva funcție. Spuneți-i unui politician rămas pe tușă în momentul de faţă că mâine îl numiți șeful Agenției pentru energie atomică. Și va primi fără să clipească, considerându-se foarte potrivit, cu toate că nu știe foarte exact care e diferența între neutron și neuron. Nu contează ce funcție ai, puneți-mă și pe mine undeva – la mediu, la cultură, la economie, la relația cu Parlamentul, la ceva, să îmi scrie acolo, lângă nume un titlu.

Uitaţi-vă la Meleşcanu, la Tăriceanu, la Dăncilă. Meleşcanu a fost tot timpul paraşutat în funcţii. Nu a făcut decât rău şi prost acestei ţări din toate aceste fucnţii. Tocmai a fost dat afară din funcţia de ministru de Externe, are 78 de ani, este o hârcă ceauşistă şi se duce acum în funcţia de al doilea om în stat. De ce? Pentru că vrea să putrezească în scaunul ăla, scriindu-i pe frunte preşedintele Senatului. Altceva ce să mai vrea? 

Citeşte şi: C.T. Popescu, DECLARAŢIE-ŞOC: "Un ciopor de maimuțe. Am nostalgia lui Dragnea"

Uitaţi-vă la Dăncilă. Dăncilă a fost pusă premier de Dragnea ca şi cum ai lua de ceafă o pisică şi ai muta-o de colo-colo. Şi acum vorbeşte, spune că e obligată să guverneze. Este o eroină, o Ana Ipătescu, aşa se consideră această nulitate, ca şi cum ar fi fost aleasă în uralele întregii naţiuni pe Câmpia Libertăţii. Aşa vorbeşte. Ca o vizionară, ca un eroi civilizator al României. Şi ea este o biată pisică luată de ceafă de Dragnea.

Tăriceanu, în toate funcţiile în care a fost pus u a făcut decât rău din punct de vedere moral şi profesional. Şi pentru că acum a simţit că pierde, pentru că mai vrea să aaibă perspective pentru titluri şi funcţii pentru anul care urmează, lângă un PSD fără Dăncilă, a făcut această mişcare. Ăia trei inşi de la ALDE mituiţi cu funcţii ce spun? O să fim miniştri o lună, două, dar o să scrie acolo lângă nume un titlu de ministru.

Citeşte şi: Denise Rifai îi dă TREZIREA Vioricăi Dăncilă: "Ai nevoie de OCHELARI, doamnă! Veoriko, eşti ILEGALĂ"

Este un nivel înfiorător de discuţie. Nici nu ai ce să discuţi din punct de vedere politic. Este o politică de colţul mesei. Tuturor le convine situaţia!", a spus gazetarul, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel