Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bulgări de zăpadă cu ciocolată: Rețeta fursecurilor ușoare și delicioase, cu doar 70 de calorii
WhatsApp
Bulgări de zăpadă cu ciocolată, o rețetă de fursecuri fine, ușoare și delicioase. Potrivite pentru toată familia, chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi, cu doar 70 de calorii.
Bulgări de zăpadă cu ciocolată

Dulciurile sunt o adevărată pasiune, dar „depozitele“ lăsate în urmă pot deveni o problemă?  Atunci ar trebui să încercați cu siguranță această rețetă de fursecuri Bulgări de zăpadă cu ciocolată, un desert minunat, potrivit pentru orice ocazie. 

Practic, sunt biscuiți delicioși, cremoși și foarte moi, care se vor topi în gură. Cu siguranță nu vor rezista prea mult pe farfurie!

Printre altele, dacă aveți copii mici, aceste dulciuri sunt perfecte pentru o gustare gustoasă, poate împreună cu un suc de portocale prosapăt sau, alternativ, o ceașcă de ceai de plante fierbinte. Cu toate acestea, nu este nimic care să îi împiedice să le consume dimineața, cu lapte, pentru a avea un mic dejun energic.

Printre altele, dacă aveți invitați la prânz și / sau cină, puteți încheia masa  servind acest biscuit, care va avea cu siguranță succes.


Rețeta pentru Bulgări de zăpadă cu ciocolată


Timp de pregătire: 20 minute. Timp de creștere: 2 ore. Timp de gătit: 20 minute. Timp total: 2 ore și 40 minute. Porții: aproximativ 15 bulgări de zăpadă. Calorii: 70 de calorii fiecare fursec.

 

Ingrediente: 

• 100 gr făină 000

• 100 gr făină Manitoba

• 85 gr lapte

• 40 gr unt

• 40 gr apă

• 25 gr pudră de cacao neîndulcită

• 20 gr îndulcitor stevia (sau alternativ 40 gr zahăr normal sau trestie )

• 8 gr de drojdie proaspătă

• 1 plic de cremă de ciocolată Creme Ole

• 1 linguriță de vanilie

• 1 puțină sare


Preparare:

Încălziți cuptorul la o temperatură de 180 ° C, apoi tapetați o tavă cu hârtie de copt.  Acum pregătește crema de ciocolată conform instrucțiunilor și pune-o deoparte.

Într-o cratiță se toarnă laptele, adăugați apa, adăugați drojdia și lăsați-o să se topească.  Într-un vas separat, se toarnă cacao, vanilie, făină 000 și făină Manitoba, se amestecă și se adaugă untul după ce s-a înmuiat. Amestecați totul până când aluatul are o consistență netedă și compactă, apoi adăugați drojdia și lăsați-o să crească timp de 2 ore.

După această perioadă de timp, faceți amestecul în bile mari de 40 gr, apoi așezați-le pe hârtia de copt din tavă.

Te-ar putea interesa și: Rețetă de tort magic, din două ingrediente: Se prepară în 5 minute și are doar 70 de calorii

Bulgării de zăpadă cu ciocolată se pun apoi într-un cuptor preîncălzit la temperatura de 180 ° C timp de 20 de minute. 

La final, lăsați fursecurile să se răcească, străpungeți-le la bază (ajutați-vă cu mânerul lingurii de lemn), umpleți o pungă de patiserie cu crema de ciocolată și umpleți-le. 

Așteptați până sunt complet reci, apoi garnisiți-le, dacă doriți, cu zahăr glazură și serviți.

Dacă ți-a plăcut rețeta de Bulgări de zăpadă cu ciocolată, s-ar putea să îți placă și rețeta de chec la cană, în cuptorul cu microunde. Rețeta celui mai ușor și rapid desert. Este gata în 3 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel