Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Britanic stabilit la Cluj, șocat de prețurile restaurantelor din România. „M-am ridicat și am plecat”
WhatsApp
Un britanic stabilit la Cluj și-a vărsat frustrarea față de creșterea prețurilor din România printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.
Foto: Aaron Roberts/ Sursa: Facebook, Aaron Roberts

Aaron Roberts, un fotograf britanic stabilit la Cluj, a scris mai multe mesaje criticând stilul de business practicat la Cluj de restaurante, dar și faptul că oamenii acceptă orice creștere de preț.

„Oamenii sunt complici” 

Britanicul a povestit cum a rămaș șocat de prețurile unui restaurant din Cluj și spune că lucrurile au scăpat de sub control. Motivul principal? Oamenii care acceptă situația. 

”Nu știu ce se întâmplă. Dar am intrat în Marty Eatery zilele trecute și am fost aproape dezamăgit de prețuri. M-am ridicat și am plecat, nu pentru că nu îmi permit, ci pentru că este total inacceptabil să plătesc astfel de prețuri și refuz să le accept.

Chiar scapă de sub control, dar oamenii sunt complici și lasă să se întâmple. Din perspectiva afacerii, de ce să ceară prețuri uriașe și să creeze o confuzie cu reducerile pentru a da impresii false despre ceea ce este „normal”, dacă oamenii plătesc oricum.

De asemenea, am observat o practică, cresc prețul produsului și apoi pun reducere. Dar până la urmă este același preț ca înainte de reducere”, a mai scris fotograful britanic îndrăgostit de Cluj și România. 

Lucrurile stau așa în majoritatea localurilor. Peste tot, de circa 2 ani prețurile au crescut de două sau chiar de trei ori, iar oamenii se pare că acceptă situația într-o resemnare de neînțeles!”, a transmis britanicul într-un mesaj pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel