Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cîțu: BOMBĂ. Vâlcov devine cel mai PUTERMIC om, nu doar din GUVERN
WhatsApp
Senatorul liberal Florin Cîțu scrie că Valcov devine cel mai puternic om, nu doar din guvern: U n condamnat în prima instantă la 8 ani decide politic unde se duce cea mai mare sumă alocată vreodată creditelor de angajament: aproximativ 60 miliarde lei!!!!"

"Bomba din buget!

Valcov devine cel mai puternic om, nu doar din guvern.

Un condamnat în prima instantă la 8 ani decide politic unde se duce cea mai mare sumă alocată vreodată creditelor de angajament:

- aproximativ 60 miliarde lei!!!!

In 2017 suma a fost de 30 de miliarde lei, o suma record. Acum Valcov are o suma de doua ori mai mare pe care o distribuie dupa criterii politice.

Repet. 60 de miliarde lei in mâna lui Valcov exact când intrăm în 4 campanii electorale în următorii doi ani.

Acum este clar de ce nu pleaca de langă guvern ALDE si UDMR, indiferent de ce nenorociri aruncă PSD asupra romanilor. Este vorba de 60 miliarde lei.

In 2018 Valcov a pregatit legislatia, a creat fondurile suverane, iar acum poate sa distribuie acesti bani, prin comisia de prognoza, fara sa-i fie frica ca merge la puscarie.

Mai mult, ministrul finatelor si premierul s-au asigurat prin OUG 114 ca nici ei nu vor raspunde penal pentru modul in care sunt distribuiti acesti bani.

Obiectivul principal, in opinia mea, al negocierilor pe buget in urmatoareele zile- reducerea creditelor de angajament cu 60% fata de suma din legea bugetului de stat. Toti cei care se opun inseamna ca s-au inteles cu PSD ca pentru votul lor sa primeasca o parte din cele 60 miliarde lei.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel