Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani. Doliu în presa românească 
WhatsApp
Cunoscutul jurnalist și comentator sportiv Bogdan Socol a murit astăzi, la doar 42 de ani. 

Din câte se pare, Bogdan Socol a murit după un șoc hipotermic. În ultima perioadă, acesta obișnuia să înoate în ape înghețate și să se antreneze în condiții extreme. Unul dintre primii care a vorbit despre moartea cunoscutului jurnalist și comentator sportiv a fost Mihai Stoica. 

„Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis Mihai Stoica. 

Bogdan Socol a comentat pentru scurt timp și Survivor

Pentru cei mai puțini familiarizați cu lumea sportului, Bogdan Socol s-a făcut cunoscut și pentru scurt timp la Kanal D, în cadrul show-ului Survivor. Atunci a comentat doar câteva ediții, după care a plecat. În ultima perioadă oferea cursuri de jurnalism sportiv. 

Bogdan Socol a devenit cunoscut prin vocea sa inconfundabilă. A comentat mii de meciuri de fotbal și rugby. A devenit cunoscut la postul Digi Sport, acolo unde și-a desfășurat o importantă parte din cariera ultimilor ani. În cele din urmă a părăsit postul TV în urma unor divergențe. A activat pentru scurt timp și la un cunoscut site de scoruri ținute în timp real. 

Iată activitatea care i-a adus sfârșitul lui Bogdan Socol: acesta s-a filmat în timp ce înota în apa înghețată chiar în urmă cu o săptămână: 

Youtube video image
 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel