Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bogdan Drugă, liberal din diaspora, către către USR-PLUS: „Gata cu şantajul în coaliție. Ieşiți de la guvernare dacă vă ține cureaua”
WhatsApp
Bogdan Drugă, un liberal care vine din diaspora, mesaj tranșant pentru USR-PLUS, după tensiunile ivite în coaliție după demiterea lui Vlad Voiculescu: „Ia ieşiți de la guvernare dacă vă ține cureaua. (...) Gata cu şantajul în coaliție. Asumat până la capăt sau roiu“.
Bogdan Drugă

Bogdan Drugă este înregimentat la PNL Constanța. El a candidat pentru un loc în la Consiliul Județean Constanța la alegerile locale din 2020 și a fost și pe lista pentru alegerile parlamentare. Drugă a revenit în țară după ce a locuit mult timp La Torino, în Italia, unde a reprezentat Diaspora și a organizat proteste împotriva PSD şi a lui Dragnea.

În contextul discuțiilor și a tensiunilor ivite în coaliție după demiterea de către premierul Florin Cîțu a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, liberalul Bogdan Drugă are un mesaj tranșant pentru partenerii de guvernare.

Bogdan Drugă, liberal din diaspora, către către USR-PLUS: „Gata cu şantajul în coaliție. Ieşiți de la guvernare dacă vă ține cureaua”

 

„'Să ne amintim că cel mai performant guvern care ne-a adus şi ne-a deschis drumul către aderarea la Uniunea Europeană a fost Guvernul de la începutul anilor 2000, Guvernul condus de Năstase', declară Anca Dragu. Ode vânzătorilor de țară…. ce-ai făcut Bobiță? Din lac în puț. PPDD scrie pe voi, extincție înainte de termen.

P.S. Ia ieşiți de la guvernare dacă vă ține cureaua, ăia de la Bucureşti sunt prea domni cu voi. Chiar vreau să văd cum stă USR pe bara până în 2024, vreau să văd dacă votați cot la cot cu PSD-isti şi cu AUR. Gata cu şantajul în coaliție. Asumat până la capăt sau roiu”.

Eu unul nu mai suport şantajul mediatic al USR. Ia ieşiți domnilor de la guvernare dacă vă ține cureaua, ăia de la Bucureşti sunt prea domni cu voi. Chiar vreau să văd cum stă USR( dacă are curaj) pe bara până în 2024, vreau să văd dacă votați cot la cot cu PSD-isti şi cu AUR. Gata cu şantajul în coaliție. Asumat până la capăt sau roiu. UNIUNEA SALVAȚI( voi PNL-isti, că noi USR-isti, facem capital politic de pe margine) România”, a scris acesta, citat de publicația Focus Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel