Continuați să citiți și urmați pașii de mai jos pentru a obține cele mai bune biluțe dulci de morcovi.
Cum să faci unt de casă cu smântână foarte cremos. Rețeta simplă dintr-un singur ingredient
- 250 de grame de morcov
- 100 de grame de nucă de cocos rasă
- 50 de grame de zahăr.
Mai întâi se curăță, se spală si se taie morcovii în rondele. Apoi, puneți morcovii la fiert în apă timp de 20-30 de minute.
Când sunt fragede rondelele de morcovi, puneți-le la scurs, lăsați-le să se răcească și zdrobiți-le cu o furculiță.
Amestecă 70 de grame de nucă de cocos cu zahăr și morcov într-un castron.
În continuare, frământăm cu mâinile și lăsăm amestecul din biluțele de morcovi acoperite să se odihnească la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
După acest timp, faceți bile mici de morcovi dulci și treceți/acoperiți cu nuca de cocos rămasă. În alte țări, sunt cunoscute și sub denumirea de cocadas de morcovi sau panellets de morcovi și nucă de cocos.
Serviți-le împreună cu o cană bună de lapte și veți vedea ce combinație bună de arome!
Bucură-te de masa ta! Poftă bună!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News