Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biluțe de brânză prăjite, aperitivul perfect pentru copii și adulți. Salvați această rețetă chiar acum. Te lingi pe degete!
WhatsApp
Aperitivul perfect pentru copii și adulți, biluțele de brânză prăjite sunt întotdeauna un hit la petreceri și cu această rețetă vei descoperi cât de ușor este să faci această gustare populară.
Biluțe de brânză prăjite, aperitivul perfect pentru copii și adulți. Salvați această rețetă chiar acum. Te lingi pe degete!

Dacă vă plac aperitivele cu brânză și mușcăturile calde și crocante, aceste bile de brânză prăjite sunt exact ceea ce aveți nevoie. Salvați această rețetă chiar acum și puneți-vă ingredientele pe treabă. Un amestec de mozzarella și brânză gouda, cu un strat de pesmet și un strop de mălai care îi va da o consistență unică, vei vedea cum vei deveni fan al acestui aperitiv rapid și ușor.

Șnițele din varză albă. Un fel de mâncare foarte simplu și gustos, cu ingredientele pe care le ai deja în casă

 

Ingrediente pentru a face bile cu brânză prăjite

 

- 250 de grame de brânză Mozzarella

- 250 de grame de brânză Gouda sau Emmental

- 3 ouă

- 1 cană de pesmet

- 1 cană de făină de porumb (120 grame)

- ulei pentru prăjit.

Kreppel, varianta germană a minciunelelor românești. O rețetă prin care să-ți uimești toți oaspeții

 

Cum se prepară biluțele cu brânză prăjite

 

Adunați toate ingredientele pe masa de lucru. Pentru a face aceste bile prăjite delicioase este important să răzuiți ambele brânzeturi pe partea mai fină a răzătoarei sau puteți să le cumpărați direct răzuite deja.

Alte brânzeturi care funcționează și la această rețetă sunt brânzeturile albastre precum Roquefort sau Gorgonzola sau brânzeturile precum Gruyère.

Bateți ouăle într-un castron suficient de mare și adăugați cele două tipuri de brânză. Bateți totul împreună, astfel încât să se amestece bine.

Pentru a da consistență acestui amestec, adăugați treptat făină de porumb. Frământați până obțineți un aluat maleabil, dar nu foarte compact. Aluatul trebuie să se simtă umed.

Continuați să frământați și modelați biluțele de brânză cu mâinile, asigurându-vă că toate au aceeași dimensiune, mai mult sau mai puțin o mușcătură. Apoi, ungeți fiecare bucată cu pesmet sau cu făină dacă preferați și puneți-le pe o farfurie separată.

Chiftele din griș, fragede în interior cu o crustă delicioasă la exterior. Îți lasă gura apă!

Se încinge o tigaie adâncă cu suficient ulei și când este foarte fierbinte adăugăm biluțele de brânza pentru a le prăji până devin aurii pe toate părțile.

Se scoate pe o farfurie cu hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei și gata.

Truc: Amintiți-vă să moderați temperatura uleiului, astfel încât să fie mereu fierbinte, dar să nu fiarbă, pentru ca biluțele de brânză să nu se ardă înainte de a fi gata.

Biluțele de brânză prăjită sunt un aperitiv grozav pentru petreceri, zile de naștere sau întruniri de familie. 

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt        
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g        
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G        

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel