Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bicarbonat de sodiu pentru dinți mai albi. Cum se folosește pentru a avea un zâmbet de Hollywood
WhatsApp
Bicarbonatul de sodiu este o substanță ieftină, care ajută și la albirea dinților. De altfel, multe paste de dinți care albesc dinții au în compoziție și acest praf. Bicarbonatul de sodiu este o bază slabă sau o pudră acalină ce are acțiune de albire în diverse aplicații.

Cum să îl folosești și ce combinații de ingrediente sunt eficiente pentru dinți mai albi? La contactul cu apa, bicarbonatul eliberează radicali liberi ce atacă petele și murdăria de pe smalțul dinților lăsate de fumat, mâncare sau băuturi. Este un produs sigur, fără efecte negative asupra sănătății organismului.

Printre beneficiile spălatului pe dinți cu bicarbonat de sodiu se numără: îți oferă un zâmbet perfect, elimină placa dentară, elimină petele de pe dinți, albește dinții, este un praf ieftin, nu-ți pune sănătatea în pericol.

1. Periați dinții normal, la fel și gingiile, limba, după ce ați tercut periuța prin bicarbonat. Periajul danturii ar trebui să dureze cel puțin 2 minute. Clătește bine gura cu apă.

2. Dizolvăți puțin praf în apă și adaugăți câteva picături de oțet, dar și un praf de sare. Înmuiați periuța în acest amestec, apoi periați dinții normal. La final, poți folosi pasta de dinți clasică pentru a îndepărta gustul de oțet.

3. Pasați 1-2 căpșuni și adaugașți bicarbonat pentru a rezulta o pastă. Înmuiați periuța în această pastă, apoi periați dinții. Clătiți-vă bine gura după periajul de 2 minute.

4. Amestecați bicarbonat cu pasta de dinți sau presurați praful peste periuța cu pasta de dinți. Periați dinții normal și clătiți bine gura la final. Vei avea dinți mai curați și mai strălucitori.

 

Cum se face pasta de dinți naturală

 

5. Apa oxigenată este cunoscută pentru efectul ei de albire. Înmuiați periuța în apă oxigenată, apoi presurați bicarbonat. Periați dinții normal. Clătiți-vă gura la final.

6. Pentru pasta de dinți naturală amestecați 1 linguriță de sare de masă și 3 lingurițe de bicarbonat. Efectul abraziv ală sării va îndepărta depunerile de tartru de pe dinți și va ajuta în procesul de albire. Clătiți-vă bine gura la final, după periajul dinților.

7. Amestecați 3 lingurițe de glicerină vegetală, 2 picături de ulei esențial de mentă, 1/2 linguriță de sare și 5 lingurițe de bicarbonat. Periați dinții cu acest amestec și veți avea rezultate eficiente.

8. Amestecți suc de lămâie cu bicarbonat, apoi aplicați pasta pe dinți. Periați 2 minute, apoi clătiți-vă bine gura.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel