Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BBC difuzează un interviu cu Diane Abbott în care aceasta susține că se zvonește despre Boris Johnson "că agresează femei”
WhatsApp
Politicianul, Diane Abbott, a făcut afirmația nefondată că lui Boris Johnson "se zvonește că i-ar plăcea să agreseze femeile" și l-a acuzat de ipocrizie în timp ce răspundea la o întrebare despre acuzațiile din jurul șefului adjunct al șefului de partid Chris Pincher.
BBC difuzează un interviu cu Diane Abbott în care aceasta susține că se zvonește despre Boris Johnson "că agresează femei” / Foto: Captură video youtube

Apărută la emisiunea Broadcasting House de la BBC Radio 4, parlamentarul laburist a făcut această afirmație despre prim-ministru în timp ce discuta despre rapoartele potrivit cărora Pincher ar fi pipăit doi bărbați într-un club din Londra. 

Când a fost întrebat dacă un bărbat care agresează sexual o femeie ar fi fost tratat diferit de cazul în care Pincher ar fi pipăit doi bărbați, fostul ministru de interne din umbră a spus: "Ar putea fi tratat diferit", conform Daily Mail.

Cu toate acestea, ea a continuat și a lansat o acuzație nefondată la adresa premierului.

 

Diane Abbott susține că se zvonește despre Boris Johnson "că agresează femei”

 

Parlamentarul din Hackney North și Stoke Newington a spus: "Dar asta pentru că s-a zvonit că Boris Johnson este cel căruia îi place să agreseze femeile. Așa că este ipocrizie pură din partea lui'.

Gazda Paddy O'Connell a intervenit rapid, respingând afirmația, el a spus: "Acest lucru nu a fost tipărit în această dimineață, nu a fost spus de BBC. Diane, trebuie să răspunzi la întrebările mele în loc să faci noi afirmații'.

BBC a scos temporar programul de pe serviciul său de catch-up pentru a edita segmentul.

Un purtător de cuvânt a declarat: 'Din motive editoriale, edităm episodul de astăzi al emisiunii Broadcasting House', a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat. Lucrăm pentru a-l pune la dispoziția ascultătorilor cât mai curând posibil'.

În versiunea disponibilă, cea mai mare parte a interviului, în care Abbott glumește 'Pincher by name, pincher by nature', este încă disponibilă pentru a fi ascultată.

 

Abbott a lăudat, de asemenea, creșterea 'transparenței' în ceea ce privește raportarea acuzațiilor de hărțuire sexuală

 

Întrebată dacă genul de comportament implicat în acuzațiile la adresa lui Pincher a fost întotdeauna o problemă în Parlament, ea a răspuns: "Cred că probabil știm mai multe despre asta acum decât știam acum 30 de ani. Când am devenit pentru prima dată deputat, exista sentimentul că Westminster era un club și că ceea ce se întâmpla în Westminster rămânea în Westminster, dar cu internetul, cu Twitter, este foarte greu să păstrezi lucrurile secrete”.

Abbott a lăudat, de asemenea, creșterea 'transparenței' în ceea ce privește raportarea acuzațiilor de hărțuire sexuală și a susținut ideea unui sistem independent de resurse umane pentru Parlament.

Ea a sugerat că faptul că au fost depuse plângeri la autoritățile parlamentare a reprezentat un progres față de acum câteva decenii, când a spus că ar fi fost mult mai puțin probabil ca angajații de sex masculin să contacteze biroul Whips' Office.

Downing Street a refuzat să comenteze. Partidul Laburist a fost contactat pentru comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel