Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat i-a crăpat capul soţiei cu o bâtă şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului. Nouă copii au rămas fără mamă
WhatsApp
O crimă oribilă a fost descoperită, sâmbătă, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au găsit în aceeaşi seară şi corpul victimei. Autorul a fost reţinut pentru 24 ore.
foto ILUSTRATIV

Un bărbat din Tinca şi-a ucis soţia, mamă a 9 copii, apoi a împachetat cadavrul într-o pătură şi l-a îngropat pe malul Crişului Negru. Cadavrul a fost descoperit îngropat pe malul Crişului Negru, între Tinca și Belfir, având multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

"Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul", a declarat, duminică, pentru Bihoreanul, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican. 

Victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat. Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel