Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. 3 români, furt și daune de peste 100.000 de EURO: Au confundat automatele de bilete cu ATM-uri
WhatsApp
3 tineri români au fost arestați după ce  au distrus 22 de aparate de eliberat bilete de tren din cinci state federale din Austria. Cei 3  căutau să scoată banii din aceste aparate. Pagubele produse de ei se ridică la peste 100.000 de euro.

În perioada 27 iunie - 22 iulie, cei trei făptași, inițial necunoscuți, au deschis 22 de mașini de bilete ÖBB din diferite gări situate în Austria Inferioară, Austria Superioară, Vorarlberg, Tirol și în Burgenland: au distrus aparatele automate de eliberat bilete cu ranga și folosind o violența, plecând apoi cu bancnotele din seiful automat al aparatului.

Anchetele efectuate de poliție au condus către un grup de făptași români, care  fost identificat și reținut într-o mașină cu  numere de înmatriculare engleze pe 27 iulie la Gaißau (Vorarlberg).

În timpul percheziției au fost confirmate suspiciunile autorităților, motiv pentru care românii - doi bărbați în vârstă de 35 și 42 de ani și o femeie de 19 ani - au fost arestați după consultarea procurorului Feldkirch. În timpul interogatoriilor, bărbatul de 42 de ani și femeia de 19 ani au confirmat faptele.

Presupusul cap al grupului, suspectul de 35 de ani, care a comis infracțiuni similare în 2019, neagă acuzațiile. Toți cei trei suspecți au fost duși la închisoarea Feldkirch, potrivit Heute.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel