Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aurelian Bădulescu: „Vom avea o mare problemă. Mai mult nu pot spune, că mă dau afară din partid”
WhatsApp
Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a declarat, astăzi, în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum” de pe B1 TV, că Primăria Capitalei se va afla în colaps de la finele lunii august, dacă nu se vor primi banii promiși la rectificarea bugetară.

Bădulescu este convins că Guvernul nu lăsa să se întâmple acest lucru, dar avertizează că ar fi o mare nenorocire, dacă banii nu vor veni la timp.

„Rectificarea va trebui votată și, apoi resursele vor ajunge la noi. Dacă nu primim banii de la Guvern pentru a derula toate proiectele, la sfârșitul lunii august vom avea o mare, mare problemă. Mai mult nu pot spune, că nu am voie, că mă dau afară din partid, dacă vorbesc ceva ce nu trebuie”, a încheiat Aurelian Bădulescu.

Amintim că Viorica Dăncilă a avut o întrevedere, la îcneputul lunii iunie, cu primarii din marele orașe ale țării. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a precizat la data respectivă că așteaptă cu mare interes rectificarea bugetară, sugerând că se bucură de găsirea unor noi soluții în comun.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel