Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
AUR caută candidați la primărie pe Facebook. Profilul candidatului: „Mândru că este români”
WhatsApp
AUR Ialomița caută candidați pentru funcția de primar în două comune din Ialomița unde vor fi organizate alegeri anticipate. Mesajul a fost publicat pe Facebook, împreună cu profilul candidatului. Astfel, persoana care vrea să fie primar trebuie să fie „mândru că este români (sic)”.
aur ialomita cauta primar

În comunele ialomițene Gura Ialomiței și Ion Roată se vor organiza alegeri anticipate pentru funcția de primar, după ce localitățile au rămas fără edil. Primarul din Gura Ialomiței a murit la începutul acestui an, în timp ce la Ion Roată mandatul primarului a fost invalidat din cauza problemelor de integritate.

Pentru viitoarele alegeri anticipate din cele două comune, Alianța pentru Unirea Românilor caută candidați pe Facebook. Anunțul pare unul de la mica publicitate: „AUR Ialomița scoate la concurs 2 posturi de primar”. Mesajul a fost publicat de senatoarea AUR Rodica Boancă. Potrivit mesajului, candidații trebuie să aibă cel puțin 24 de ani, să nu fie infractori și să fie persoane respectate de consăteni şi de colegi. În mesaj se precizează că cel care vrea să fie primar trebuie să fie „mândru că este români (sic)”.

2. anunt aur ... (anunt-aur-primar.JPG)

Pentru a se asigura că mesajul nu este luat în glumă de internauți, mai ales că a fost publicat pe 1 aprilie, Rodica Boancă a ținut să precizeze că „anunțul este foarte serios”.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel