Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Augustin Lazăr, REACȚIE după anunțul privind posibila anchetare
WhatsApp
Procurorului general al al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr, transmite, după apariția informațiilor privind extinderea anchetei în cazul Kovesi, că orice insinuare privind încalcarea legii este neavenită.

„Referitor la afirmațiile lansate în spațiul public de către unele instituții media privind modul de gestionare a activității de comunicare publică, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, face următoarea precizare:

În calitate de procuror general, am exercitat atribuțiile de comunicare publică conform dispozițiilor legale în vigoare. Orice insinuări privind încălcări ale legii de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sunt neavenite și urmăresc destabilizarea Ministerului Public”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

Citește și CUTREMUR în JUSTIȚIE: Augustin Lazăr, ANCHETAT

Surse citate de Antena 3, arată că procurorii de la Secția Specială au extins ancheta în cazul Laurei Codruța Kovesi, iar autorii comunicatului oficial remis de Parchetul General pe subiectul extrădării lui Nicolae Vlad Popa vor fi anchetați.

În acest context, la Secția Specială vor fi anchetați Augustin Lazăr și purtătorul de cuvânt al Parchetului General, fiind suspecți de favorizarea făptuitorului, adică Laura Codruța Kovesi.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel