Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aryan, copilul din Botoșani care a supraviețuit 25 de ore în pădure, a fost externat. Părinții îl vor lua cu ei în Anglia
WhatsApp
Aryan, copilul în vârstă de doi ani, pierdut în pădure, a fost externat din spitalul județean din Botoșani, vineri, după ce a supraviețuit miraculos 25 de ore în condiții extreme. Părinții săi au decis să-l ia cu ei în Marea Britanie, după evenimentele dramatice prin care a trecut.
Foto: Ayan / Sursa: stiri.botosani.ro

Copilul este perfect sănătos și plin de energie, conform medicilor care l-au supravegheat și testat cât timp a fost internat, și este încântat să se întoarcă acasă la familia sa. 

Însă, părinții lui Aryan au fost profund marcați de tragedia prin care au trecut și au mărturisit că nu vor să-l mai scape pe fiul lor din ochi deloc, vor să îi fie alături la orice pas. De aceea, au hotărât să-l ducă cu ei în Anglia, unde speră să poată construi o viață mai bună pentru întreaga familie.

„Nu îmi doresc niciunui părinte să treacă prin ceea ce am trecut noi. Încă nu știm când vom pleca în Marea Britanie. După ce s-a întâmplat, este foarte greu. Vom mai sta aici o perioadă. Îl vom lua cu noi, cu siguranță”, a spus mama lui Aryan conform Antena 3 CNN.

 

Părinții au mulțumit tuturor oamenilor care s-au implicat în căutarea fiului lor

 

Comunitatea locală din Botoșani a fost profund implicată în căutarea micuțului dispărut, iar eforturile lor au fost răsplătite atunci când Aryan a fost găsit într-o pădure, în urma unor eforturi intense de căutare coordonate de autorități.

Părinții lui Aryan au transmis sincere mulțumiri tuturor celor implicați în căutarea și salvarea fiului lor, inclusiv autorităților locale, voluntarilor și comunității în ansamblu. Ei au subliniat importanța rugăciunilor și sprijinului moral pe care l-au primit din partea multor oameni, atât din România, cât și din alte țări, inclusiv din țara de origine a familiei, Pakistan.

„Vă mulțumim foarte mult. Nu știu dacă voi putea să-i povestesc când va crește pentru că este foarte dificil. Momentul prin care a trecut el și noi, toate acele clipe au fost foarte grele. Sunt uimită de modul în care oamenii s-au implicat: toate departamentele. Nu am cuvinte. Dumnezeu este mare. Trebuie doar să ne rugăm. Aryan va veni cu noi în Anglia”, a mai spus mama micuțului supraviețuitor.

La rândul său, tatăl lui Aryan a dorit să transmită mulțumiri către toți cei care i-au ajutat și s-au rugat: „Mulțumim tuturor. Nu avem cuvinte. Le mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Dumnezeu i-a dat copilului meu o a doua șansă la viață. Mulți oameni ne-au ajutat, atât în Londra, cât și în Pakistan, mulți oameni s-au rugat pentru noi. Nu știu cum să le mulțumesc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel