Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aperitiv „Rafaelki”, o gustare delicioasă din ouă, brânză și usturoi care vă va încânta cu siguranță oaspeții. Este gata imediat!
WhatsApp
Aperitivul „Rafaelki” este un fel de mâncare delicios și aspectuos din ouă, brânză și usturoi care vă va încânta cu siguranță oaspeții.
Aperitiv „Rafaelki”, o gustare delicioasă din ouă, brânză și usturoi care vă va încânta cu siguranță oaspeții. Este gata imediat! FOTO: captură video YouTube @null

Aperitivul „Rafaelki” - Ingrediente (pentru patru porții)

 

- brânză - 200 de grame

- ouă - 4 bucăți

- usturoi - 3 - 4 căței (20 de grame)

- bastoane de crab - 1 pachet (200 de grame)

- maioneză - 3 linguri (100 de grame)

- frunze de salata verde/pătrunjel (pentru servire).

Rețeta italienească de mămăligă. Câteva trucuri simple ca să obții cea mai delicioasă și cremoasă mămăligă

 

Aperitivul „Rafaelki” - Mod de preparare

 

Începeți prin a fierbe cele patru ouă până devin tari. Apoi, se curăță de coajă și se dau pe răzătoare fină.

Adăugați brânză, rasă pe răzătoare fină.

Adăugați usturoiul zdrobit printr-o presă și maioneza. Amestecați totul foarte bine.

Din masa pregătită se formează bile de mărimea unei bomboane Raffaello și se rulează în bețișoare de crab răzuite în prealabil pe răzătoarea fină.

Serviți aperitivul „Rafaelki” pe frunze de salată verde sau cu frunze de pătrunjel.

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

Terci de griș la cuptor cu mere și scorțișoară. Un super desert, extrem de pufos și fin, fără mare efort!

 

Vezi și 

 

Raffaello de casă, o versiune inedită și aromată. Rețeta simplă și rapidă cu un ingredient secret aflat de la gospodine

 

Probabil că toți oamenii iubesc aceste dulciuri. Astăzi vă oferim o versiune de bomboane Raffaello de casă făcute dintr-un ingredient secret: batoane de porumb extrudant. Se mai pune lapte condensat, nucă de cocos și arahide. Să gătim!

Raffaello de casă - Ingrediente

- batoane de porumb extrudant  - 60 de grame

- lapte condensat - 5-6 linguri

- unt înmuiat - 0,5 linguriță

- fulgi de cocos - 100 de grame

- arahide.

Raffaello de casă - Mod de preparare

Măcinați fin batoanele de porumb extrudant printr-o mașină de tocat carne. Adăugați 5-6 linguri de lapte condensat și o jumătate de linguriță de unt moale.

Se amestecă toate ingredientele într-o masă omogenă. Puneți la frigider pentru o oră, apoi aluatul se va ține împreună și se vor forma mai ușor bomboanele. Între timp, în timp ce aluatul se întărește, trebuie să prăjiți arahidele, să le răciți și să îndepărtați coaja.

Citește continuarea AICI...

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt   
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g   
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G   

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel