Antricot de vită ca la Kremlin. Rețeta rusească cu care nu veți da greș niciodată. INGREDIENTE
1 kg carne de vită (antricot, pulpă)
2 cepe
180 g unt
100 ml apă
legume (ardei, dovlecei, morcovi, pastârnac, țelină, kapia)
sare
1 lingură și jumatăte oțet 9%
3-4 căței usturoi
piper negru
Carnea se spală, se porționează și se pune într-un ceaun de tuci sau un vas cu fund dublu. Ceapa se taie rondele și se adaugă peste carne. La fel și untul tăiat bucăți si se adaugă peste ceapă.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Antricot de vită ca la Kremlin. Rețeta rusească cu care nu veți da greș niciodată, s-ar putea să îți placă și rețeta Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică
Legumele spălate șe feliate se pun următorul start. Ingredientele se acoperă cu apă. Ceaunul acoperit cu un capac se lasă șapte ore la flacără mică. Când este gata, totul se amescecă, se sărează, se pune puperul oțetul și usturoiul.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Antricot de vită ca la Kremlin. Rețeta rusească cu care nu veți da greș niciodată, s-ar putea să îți placă și rețeta Carne de pui, coaptă în borcan. Rețeta unui preparat delicios și cu un gust aparte. Care este secretul gospodinelor
Antricot de vită ca la Kremlin. Rețeta rusească cu care nu veți da greș niciodată se servește cu cartofi fierți și murături. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News