Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ancuța Cârcu, lidera AUR cercetată pentru proxenetism în Spania, acuzații grave la adresa conducerii partidului: „Târziu e agresiv“
WhatsApp
Ancuța Cârcu, fosta PRM-istă, implicată la un moment dat într-un scandal-monstru cu Vadim Tudor, ajunsă anul trecut membră AUR, este cercetată într-un dosar de proxenetism. Ea a făcut vineri acuzații grave la adresa conducerii partidului, care caută acum să se delimiteze de ea.
Ancuta Carcu

Ancuța Cârcu este acuzată într-un dosar care vizează o grupare de proxeneți români acuzați că duceau fete în Tenerife și Madrid. Aceasta a devenit celebră în 2013, sub porecla "sexy peremista", după un scandal monstru, în direct  la televizor, cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor. Femeia susține însă că nu există nicio probă în dosar împotriva ei și a anunțat că va ataca decizia în instanță. 

„Am fost în partidul lui Vadim Tudor, nu am mai făcut politică opt ani. Acum am făcut campanie din Tenerife pentru AUR, care a venit să dea o palmă sistemului. Sunt un influencer și un om care susține femeia, nu o exploatez, nu o determin să facă nimic”, a afirmat Ancuța Cârcu. 

Cât despre relația cu cei din AUR, Cârcu susține că a fost chemată în partid și că acum se dezic de ea la comanda lui Claudiu Târziu și a lui Ciprian Ciubuc. Ea a precizat că face parte din filiala Galați, unde ocupă funcția de vicepreședinte, și că nu poate fi dată afară. Mai mult, aceasta acuză o campanie de discreditare a întregului partid. 

Ancuța Cârcu: „Târziu e agresiv“

 

„Sunt membru AUR. Am avut o emisiune pe 2 (n.r. martie) și am spus cum acei oameni s-au dezis de mine prin presiuni din partea domnilor Târziu și Ciubuc. Nu eu am venit la ei, ci ei au venit la mine. Am intrat în AUR și am îmbrățișat valorile.  S-au dezis de mine, dar nu era nevoie, în situația mea putea fi orice alt tânăr.

Eu susțin doctrina, nu sunt supărată pe cei de la AUR, ci pe domnul Ciubuc, că e obraznic, și pe domnul Târziu, că e agresiv. Acești oameni au făcut presiuni asupra domnului Munteanu, care este președintele filialei Galați, unde eu sunt membru și vicepreședinte. Până la un comitet, eu nu pot fi dată afară. 

Când am avut o emisiune, am fost sunată de Târziu și mi-a spus că pot vorbi. Dacă eu nu aveam credibilitatea acestor oameni, eu nu puteam vorbi din partea AUR. (...) Cred că domnul Târziu a primit presiuni, am văzut că nu s-a dezis doar de mine. Eu am fost în AUR din noiembrie, am aflat despre dosar în februarie”, a mai spus Cârcu. 

În aceeași emisiune, copreședintelele AUR, Claudiu Târziu, a negat că Ancuța Cârcu ar face parte din AUR, potrivit Realitatea PLUS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel