Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecul suprem de casă pentru a spăla baia și a o lăsa strălucitoare. Trucul fabulos cu aceste trei ingrediente din bucătăria ta
WhatsApp
Dacă spălarea băii este una dintre sarcinile de curățenie din casă care îți dă cele mai multe bătăi de cap, pentru că urăști produsele super agresive, vei adora acest truc. Pe lângă faptul că este super ușor de preparat, este foarte amabil cu nasul și suprafețele tale. Așa că citiți mai departe cum să faceți acest amestec de casă pentru a vă spăla baia cu multă spumă și pentru a o lăsa strălucitor de curată.
Amestecul suprem de casă pentru a spăla baia și a o lăsa strălucitoare. Trucul fabulos cu aceste trei ingrediente din bucătăria ta

Nu trebuie să-ți cheltuiești banii pe „produse minune” care pot fi dăunătoare sănătății tale, ai nevoie doar de câteva ingrediente pe care le ai în bucătărie pentru a-ți lăsa baia curată și cu o aromă foarte plăcută.

Trucuri cu mânere de la bidoanele de plastic care valorează aur. Dați o viață nouă acestor deșeuri. Acesta este secretul!

Amintiți-vă că trebuie să spălați periodic baia pentru a îndepărta tartrul, mucegaiul, murdăria, ciupercile și germenii care, pe lângă mirosurile neplăcute și petele inestetice, vă pot afecta sănătatea. În plus, frecvența este cheia succesului, pentru că dacă aveți o rutină de păstrat curățenia vă va fi mai ușor să efectuați curățarea profundă.

Problemele din casă pe care le puteți rezolva doar cu un pahar de sare. Trucuri grozave și ieftine pentru gospodine

 

Amestecul de casă pentru a spăla baia cu multă spumă și a o lăsa strălucitoare 

 

O să ai nevoie de:

- ½ cană oțet alb

- ½ cană de săpun lichid de vase

- 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.

Îndepărtați petele negre de pe tigăi cu acest truc cu folie de aluminiu. Este incredibil cum dispar!

Pas cu pas:

Se pun ingredientele într-un recipient și se amestecă cu un băț sau o lingură. Se toarnă mai întâi săpunul și se amestecă cu oțetul sau bicarbonatul de sodiu pentru ca reacția să nu fie atât de mare. Turnați toate ingredientele într-o sticlă. Agitați bine pentru a amesteca toate ingredientele.

Faceți o gaură în capacul sticlei reciclate. Agitați puțin înainte de utilizare.

Aplicați pe toate suprafețele din baie, de la vas, duș, paravane, chiuvetă, îl puteți folosi de la tavan până la podea, oriunde doriți. Freați suprafața cu o perie sau un burete. Lasă să stea aproximativ 10 minute și clătiți foarte bine cu apă curată.

Ai tocătorul zgâriat și pătat? Fă-l ca nou cu aceste ingrediente banale. Un truc secret de la gospodine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel