Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă scorțișoară cu zaț de cafea. Un truc ce te scapă de multe probleme
WhatsApp
Dăunătorii din casă sunt foarte des întâlniți, totuși, pot fi foarte enervanti și chiar periculoși, deoarece unii dintre ei pot cauza probleme de sănătate. Dar dacă doriți să uitați de insecticidele chimice toxice, vă aducem o opțiune sigură și naturală cu acest truc cu cafea măcinată pentru a alunga muștele și gândacii din casa ta.
Amestecă scorțișoară cu zaț de cafea. Un truc ce te scapă de multe probleme

Cel mai bun lucru despre acest amestec puternic, pe lângă eficacitatea sa, este că nu conține toxine, așa că poți fi liniștit pentru siguranța familiei tale și chiar a animalelor tale. În plus, aroma sa puternică poate respinge multe tipuri de dăunători, iar casa ta va rămâne fără insecte mult timp.

În plus, acest remediu conține și scorțișoară, un alt truc cunoscut pentru eficacitatea sa în eliminarea dăunătorilor, deoarece, deși pentru noi scorțișoara este delicioasă și are un miros spectaculos, este foarte enervantă pentru unele insecte precum moliile, furnicile și gândacii.

Cum să faci un balsam de casă ieftin? Parfumează-ți hainele cu acest truc simplu

 

Truc din cafea măcinată pentru a alunga muștele și gândacii din casă

 

O să ai nevoie:

- cafea măcinată

- cuișoare

- scorțișoară măcinată

- o lumânare sau fitiluri de lumânare.

Nu mai arunca prosoapele vechi de baie. Cele mai bune trucuri pentru a da o nouă viață

Pas cu pas:

Într-un recipient se amestecă câteva linguri de cafea măcinată cu scorțișoară pudră, două părți de cafea pentru una de scorțișoară. Într-o ceașcă groasă de sticlă sau într-o sticlă puneți un strat de cafea cu scorțișoară, folosiți doar jumătate din amestec. Puneți o mână de aproximativ 10 cuișoare deasupra amestecului. Acoperiți cuișoarele cu restul amestecului de cafea și scorțișoară. Puneți încă o mână de cuișoare deasupra.

Dacă nu aveți fitiluri de lumânare, rupeți o lumânare pentru a îndepărta fitilul. Faceți o gaură în mijlocul amestecului de cafea cu ajutorul unei linguri sau al unui bețișor subțire. Introduceți fitilul cât de adânc puteți și faceți o lumânare de cafea și scorțișoară. Aprindeți fitilul și așteptați câteva secunde până ajunge la amestecul de cafea. Va începe să-și elibereze aroma puternică și delicioasă.

Pune acest remediu în bucătărie sau în camera ta pentru a preveni dăunătorii.

Pune acest ingredient în mașina de spălat atunci când îți speli prosoapele. Un truc de aur! Notează-l chiar acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel