Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă aceste trei ingrediente pentru a-ți lăsa grătarele aragazului ca noi. Un truc simplu și rapid, gata cât ai pocni din degete
WhatsApp
Există multe trucuri de curățare care promit să vă facă aragazul să arate ca nou, dar puține pot face acest lucru cu adevărat. Acest truc vă va lăsa aragazul foarte curat: amestec degresant de casă pentru a curăța murdăria de pe grătarele aragazului. Verifică!
Amestecă aceste trei ingrediente pentru a-ți lăsa grătarele aragazului ca noi. Un truc simplu și rapid, gata cât ai pocni din degete

Și este că aragazul este aparatul pe care îl folosim cel mai mult acasă. De vreo trei ori pe zi se murdărește cu ulei, resturi de mâncare și cu substanțele rezultate din arderea propriu-zisă. Și deși ștergerea lui la sfârșitul zilei nu strica, o dată sau de două ori pe lună are nevoie de o curățare mult mai profundă.

Trebuie să ne confruntăm cu murdăria, stratul lipicios și urât mirositor de murdărie care se formează pe plite, grătare și arzătoare. Când grăsimea se depune, se odihnește și ajunge să se oxideze cu amoniac, îndepărtarea ei devine o misiune aproape imposibilă.

Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

 

Amestecul degresant puternic pentru a curăța murdăria de pe grătarele aragazului

 

Pe lângă faptul că sunt inestetice, straturile de funingine și grăsime arse ar putea ajunge într-un fel sau altul în mâncarea ta. Și dacă te gândești că acoperirea aragazului cu aluminiu este soluția, hai să-ți spun că ar putea fi mult mai rău.

Deci, să trecem la treabă și să curățăm bine grătarele aragazului.

Nu o să-ți vină să crezi ce se întâmplă dacă o să cureți și această parte a aragazului. Trucul pe care orice gospodină trebuie să-l știe

De ce ai nevoie:

- o lingură de bicarbonat de sodiu

- un strop de săpun de spălat vase

- suc de lămâie.

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

Proces:

Amestecă toate ingredientele într-un bol până se formează o pastă omogenă. Scoateți grătarele de pe aragaz, aplicați amestecul, lăsați-le să stea în apă fierbinte timp de o oră. Frecați cu un burete, clătiți și gata!

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează grăsimea, arsurile, mucegaiul și reziduurile alimentare, precum și te scăpa de mirosurile neplăcute. Săpunul de spălat vase elimină orice ulei rămas, iar sucul de lămâie are proprietăți antibacteriene.

Pune la încercare acest truc de curățare și distribuie-l tuturor prietenilor tăi!

Trucul genial cu făină pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi. Trebuie să-l încerci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel