Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasadorul României în Italia, Gabriela Dancău întâlnire insituțională cu Claudiu Stănășel
WhatsApp
La 20 februarie, ambasadorul României în Italia Gabriela Dancău a primit la sediul Ambasadei României la Roma vizita instituțională a lui Claudiu Stănășel, vice-președinte al Consiliului Local din Prato, al doilea oraș ca număr de locuitori din regiunea Toscana și important centru economic al regiunii.
Foto: Facebook

Alături de acesta s-au aflat Ștefan Stănășel, Președintele Organizației “Coordinamento Nazionale - Cittadini Romeni in Italia” și reprezentanți ai organizației din regiunile Toscana, Sicilia și Lazio, respectiv domnul George Popa, doamna Elena Ciobanu și domnul Ștefan Bratu.

În cadrul întrevederii au fost discutate oportunitățile de cooperare în domenii precum diplomația culturală și economică, dar și crearea de sinergii, la nivel regional, între România și Italia.

Având în vedere gradul de maturitate și caracterul bine-integrat al comunității de români din Italia, cu ocazia întrevederii au fost puse bazele unei colaborări ce sperăm că va genera beneficii concrete, pe termen lung, pentru cetățenii români și mediul asociativ românesc din Italia.

 

Claudiu Stănășel: „Cu ocazia acestei întâlniri am discutat despre diferite proiecte”

 

„Mulțumesc Doamnei Ambasador al României în Italia, Gabriela Dancău și echipei Ambasadei pentru frumoasa primire pe care mi-au acordat-o mie și delegației organizației naționale “Coordinamento Nazionale Cittadini Romeni in Italia”, prezente alături de mine în cadrul vizitei instituționale la sediul Ambasadei de la Roma.

S-au pus bazele unei colaborări instituționale pe o serie de proiecte clare și concrete în folosul comunității românilor din toată Italia. Cu ocazia acestei întâlniri am discutat despre diferite proiecte, pe care alături de echipa mea, le vom lansa în următoarea perioadă și sunt convins că Ambasada României din Italia va avea în continuare un bun partener instituțional.”, transmite Claudiu Stănășel pentru ȘtiriDiaspora.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel