Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alexandru Boscu, de pe marile scene ale lumii, ne face mândri în diaspora! ”Viața de aici este una cu dor de țară!”
WhatsApp
Alexandru Boscu este un copil în vârstă de 11 ani, originar din Cluj, care locuiește de peste 6 ani în Viena, alături de părinții săi. Urmând pasiunea tatălui său, Alexandru Boscu s-a făcut remarcat pe scena Operei de Stat din Viena, în Corul de copii al Operei, dar și în Corul de copii Mozart.
alexandru_boscu

'Boscu Radu Alexandru este un băiat ca toți ceilalți copii! Doar că pasiunea lui pentru muzică l-a făcut să ajungă pe scene de renume! Corul Mozart este un cor profesionist de copii care s-a remarcat prin varietatea repertoriului cât și prin desele turnee făcute în întreaga lume alături de dirijorul corului Peter Lang. Este o inițiativă lăudabilă să aduni atâția copii pe care îi unește dragostea de muzică și frumos, mai ales în vremurile actuale! Alături de corul Mozart din Viena, Alexandru s-a făcut remarcat prin părți solo la diferitele concerte pe care le-a avut.' a declarat Radu Boscu, tatăl lui Alexandru, pentru DC NEWS.

 

Reprezintă România cu cinste și onoare pe scenele lumii

 

'Cel mai important turneu alături de corul Mozart a fost în China, în perioada 17 octombrie - 4 noiembrie 2018. A fost un turneu de peste două săptămâni și jumătate, unde au concertat în 8 orașe ale Chinei. Fiul meu a reprezentat România cu cinste și onoare peste tot! A mai participat într-un turneu în Polonia, în anul 2017! Mai mult, concertele din bisericile vieneze, cât și emisiunile de la televiziunea națională austriacă ORF, au devenit o tradiție pentru micii coriști. De asemenea, Alexandru Boscu, românașul nostru, a urcat pe scena faimosul bal vienez Liefe Ball alături de corul Mozart!' a declarat Radu Boscu.

'Tatăl său este un tenor profesionist, invitat permanent al concertelor de Crăciun din capitala Austriei, dar și prin prima piesa Pop Opera sub denumirea Înger de femeie! Am fost “Special Guest“ în anul 2019 la concertul de Crăciun al corului Mozart! Poate de aici și dragostea și pasiunea pentru muzica și frumos!  Ce poate fi mai înălțător decât să fie tatăl și fiul pe aceeași scenă! Orice părinte și-ar dori o dată în viață sa fie așa! Prin urmare, Alexandru urmează această pasiune. După ce a susținut un examen la faimoasa Opera de stat din Viena, a fost primit în corul de copii al Operei, care are o școală de operă pentru copii pe care îi pregătește pentru o viitoare carieră, fiind remunerați pentru fiecare spectacol!' a spus Radu Boscu, potrivit DC NEWS.

 

Pe urmele lui Pavarotti, Carerras, Angela Gheorghiu, Vittorio Grigolo

 

'Alexandru Boscu studiază în anul doi la Școala de Operă din cadrul Operei de Stat din Viena, absolvind anul 1 cu diploma de excelență! Pe scena Operei s-au perindat nume mari, precum Luciano Pavarotti, Jose Carerras, Vittorio Grigolo, Jonas Kaufamann, Angela Gheorhiu, iar tânărul Alexandru calcă pe urmele acestor mari tenori și oameni de muzică! Din acest motiv, intră în spectacolele: Turandor și Don Carlos! Momentan se pregătește pentru noi spectacole precum: Midsummer Night, Rosen Kavalier, Hansel și Grettel!' a subliniat Radu Boscu. Mai multe pe DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel