Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alexandru Arșinel, luat cu ambulanța de la azil 
WhatsApp
Alexandru Arșinel a fost luat cu ambulanța de la azilul la care a fost internat. 

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap lui Alexandru Arșinel. Acesta a fost luat cu ambulanța de la azilul la care a fost internat, relatează Ciao.ro

Greutățile au ajuns acum, în vara lui 2022, tot mai mari pentru cel supranumit, pe vremuri, „Regele Comediei”. Amintim că Arșinel avea montat, încă din 2017, în urma bolii sale cardiace, intensificată și de alte probleme de sănătate, un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă.

De asemenea, Arșinel are și probleme de mobilitate, acesta deplasându-se într-un scaun cu rotile. 

 

Cum a ajuns Arșinel la azil

 

Alexandru Arșinel a fost internat în urmă cu câteva săptămâni într-un centru specializat pe problemele locomotorii, după ce acesta nu se mai putea deplasa deloc singur. Dacă atunci fiul său declara faptul că marele actor se simte cât de cât bine, acum, un apropiat de-al acestuia spune că artistul se deplasează în continuare cu dificultate, iar schema de tratament dă rezultate destul de greu. Mai mult, se pare că Alexandru Arșinel nu are nici prea mare poftă de mâncare, pentru că abia dacă ciugulește câte ceva pe zi.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel conform Spectacola.ro. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel