Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alegerile din Diaspora, ÎN PERICOL. PSD-istul Harabagiu vrea ANULAREA legii care permite românilor votul pe 3 zile
WhatsApp
„Omul lui Dragnea“, PSD-istul George Harabagiu, atacă votul din diaspora și cere anularea legii care permite votul pe trei zile. 

Cunoscut ca omul lui Dragnea în războiul online, George Harabagiu, face noi afirmații scandaloase și contestă dreptul care permite românilor din diaspora să voteze timp de 3 zile la scrutinele apropiate!

”VOI CONTESTA LA CCR , în calitate de cetățean cu drept de vot, DISCRIMINAT, posibilitatea diasporei de a vota timp de 3 zile!”, a scris fostul șef al comunicarii PSD pe internet, George Harabagiu, pe Facebook.

 

Citește și: Vot Diaspora. Platforma online unde românii din străinătate trebuie să se înregistreze pentru a putea vota

 

Afirmațiile sale se bazează pe faptul că: ”CONSTITUȚIA României, NU ESTE FACULTATIVĂ!”. Pe de altă part el declară și că respectă românii care trăiesc peste granițe „dar DREPTURILE lor trebuie să fie aceleași cu ale mele!”, a scris Harabagiu.

 

Harabagiu - „Solicit GUVERNULUI ROMÂNIEI abrogarea IMEDIATĂ“

 

 

”Să nu uităm că Diaspora ne-a pricopsit de doua ori cu tovarășul Petrov (Băsescu, n.n.)”, mai notează fostul șef al campaniilor online ale lui Dragnea.

„O SA LUPT PÂNA LA CAPAT ❗️CU ORICE RISC. pentru că vă sunt dator, pentru încrederea pe care mi-ați dovedit că o aveți în mine, dragilor !

⚠️ Pe cartea de identitate a fiecăruia dintre noi (și pe pașaport, permis de conducere etc.) scrie mare: ROMÂNIA ❗️

⚠️ Drepturile și obligațiile conferite nouă (fie că locuim în țară sau în străinătate) de cetățenia română, sunt CLARE fiind definite și garantate de Constituția României ❗️

⚠️ Nu există DOUĂ ROMÂNII ❗️ România celor care locuim în granițele sale, și România celor din diaspora. Pentru că NU EXISTA DOUĂ ROMÂNII, nu poate exista un “dublu standard“ în ceea ce privește DREPTURILE fundamentale ale românilor. Este exclus ca unii ROMÂNI să beneficieze de tratament preferențial, în defavoarea celorlalți!

⚠️ CONSTITUȚIA ROMANIEI NU ESTE FACULTATIVĂ ❗️

⚠️ TOTI cetățenii români SUNT EGALI ÎN FAȚA LEGII ❗️ Iar în ROMÂNIA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE ❗️

???? Pentru toate considerentele exprimate mai sus, solicit GUVERNULUI ROMÂNIEI abrogarea IMEDIATĂ a Ordonanței care modifică Legea Electorală, extinzând DISCRIMINATORIU ( ❗️) și NECONSTITUȚIONAL ( ❗️) perioada în care, cetățenii români din afara granițelor își pot exprima opțiunea de vot la alegerile prezidențiale. ÎN FAȚA LEGII, TOȚI ROMÂNII SUNTEM EGALI ❗️“, notează George Harabagiu pe pagina sa de Facebook.

 

Norocel Harabagiu, omul lui Pinalti, „pasat“ la Dragnea

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la mai multe ziare și televiziuni din Neamț. El a fost omul de incredere al lui Gheorghe ștefan, zis Pinalti, fost manager de proiect la Giga TV, post de televiziune controlat de politician.Harabagiu a fost chiar interceptat în dosarul Giga TV și a dat declarații în dosar în calitate de martor. 

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2011, Harabagiu ar fi accidentat mortal o tânără, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Adevărul. Același ziar scrie că Harabagiu a fost condamnat la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a reușit să adune suficiente semnături. în declarația sa de avere de atunci Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

 

citește și:Românii se tem să se înregistreze pentru VOTUL în străinătate. AEP dă asigurări că datele lor sunt în siguranţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel