Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Năstase, sabotat de „baronii locali“?: „Nu am fost de acord cu ce făcea Mazăre. Am pierdut“
WhatsApp
Adrian Năstase a fost invitatul lui Denise Rifai, marți seară, la prima ediție din acest an a emisiunii „40 de întrebări“.

Fostul lider  PSD a răspuns întrebărilor jurnalistei Denise Rifai. una dintre ele a fost referitoare l baronii locali și rețeaua delocotenenți pe care el r fi format-o.

„Rețeaua baronilor PSD a fost cheia puterii dumneavoastră?“ a fost întrebarea lui Denise Rifai.

„DA și nu. Putem discuta mult despre ce înseamnă baronii locali, dacă e cea mai bună terminologie. Este vorba despre oameni  care sunt votați și recunoscuți la nivel local. Aș putea spune că nu erau neapărat locotenenții mei, m-am bătut cu mulți dintre ei în al doilea tur de scrutin. Pentru că am pierdut alegerile în fața lui Băsescu în câteva județe, s-a datorat faptului că nu am fost de acord cu cea făcea Mazăre, Mischie...nu dau nume, dar am pierdut. 

În primul tur de scrutin și-au urcat sacii în căruță și în al doilea nu au mai ieșit să se bată. E o poveste complicată. Și acum, de altfel, unii baroni cum le spunei sunt buni, alții răi. Există lideri sau nu.

C să îl citez pe Băsescu:  Sunt oameni pe care nu i-ar vota nici măcar stâlpii de telegraf din fața casei“, a răspuns Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel