Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Administratorul paginii "Rezist", SCUZE pentru atacul la Cioloș: A fost o opinie personală
WhatsApp
Administratorul paginii de Facebook a comunității Rezist, Petre Sârbu, a limpezit episodul Cioloș, care a stârnit interesul internauților și a fost urmat de zeci de comentarii. Acesta și-a cerut scuze și a spus că este o "opinie personală", și nu a comunității.



"DEZMINȚIRE.

Eu, Petre Sarbu administrator al acestei pagini doresc să încep în primul rând prin a-mi cere scuze pentru faptul că m-am lăsat purtat de val și am postat o opinie personala în numele comunității #REZIST. Corect ar fi fost să postez pe profilul personal și apoi să dau share.

Am greșit si imi merit toate opiniile negative pe care le-am primit.

Cu toate astea rămân ferm pe poziție când un politician greșeste trebuie să-și asume greșeala. Dacă ne pretindem oameni noi, în momentul în care că unele persoane cu care ne-am asociat se dovedesc a fi altceva decât au lăsat să pară în a doua clipă ar fi cazul să ne dezicem de ele.

N-am înțeles însă de ce lumea a considerat că e un atac la PLUS, când eu am spus că "n jurul RO100 și MRÎ s-au strâns niște oameni aparent valoroși, cu principii sănătoase, oameni care pot schimba România în bine".

Nu mai priviți partidele ca pe niște oșteni strânși în jurul unui tătuc. Chiar dacă era Maica Tereza, lui Băsescu tot îi plecau parlamentarii la PSD.

O să fiu mai atent pe viitor și o să postez opiniile personale pe pagina personală, nu pe cea a unei comunități.", a scris acesta pe Facebook.

Luni a apărut pe pagina de Facebook a Rezist un îndemn pentru Cioloș să facă un pas înapoi, nefiind nicidecum un politician nou. Mesajul vine după ce istoricul Marius Oprea a dezvăluit că partidul lui Cioloș a fost înființat de ofițerul de securitate care l-a anchetat pe el înainte de 1989. Cioloș îl jignește pe Oprea, în răspunsul pe care îl postează pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel