Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acţionarii Twitter au votat pentru acordul de preluare a platformei de către Elon Musk
WhatsApp
Acţionarii Twitter au votat pentru aprobarea unui acord prin care Elon Musk să cumpere compania pentru 44 de miliarde de dolari. 

Decizia a fost luată într-o scurtă conferinţă telefonică cu investitorii de la sediul companiei din San Francisco.

Twitter va încerca acum să-l oblige pe Elon Musk să cumpere compania, în instanţă.

Întâlnirea a urmat mărturiei fostului şef al securităţii Twitter, Peiter Zatko, în faţa Senatului SUA.

Acţionarii Twitter au votat pentru acordul de preluare a platformei de către Elon Musk

 

În aprilie, Twitter a fost de acord să vândă compania celui mai bogat om din lume, Elon Musk. Ulterior, Musk a anunţat că se retrage din acord, motivând că a fost indus în eroare de Twitter cu privire la numărul de conturi de spam şi bot de pe platformă, potrivit BBC. 

Recent, Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a scris pe Twitter că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United.  La câteva ore mai târziu, Musk a venit cu precizări și a spus că glumește.

„Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă", a spus Musk, întrebat de un utilizator dacă a vrut serios să cumpere clubul.

Cu aproximativ patru ore mai devreme, Musk a postat pe Twitter: „Cumpăr Manchester United, bun venit”, fără a oferi detalii. Unii fani lui Manchester United, nemulțumiți de averea în scădere a clubului lor în ultimul timp, l-au îndemnat anterior pe Musk pe Twitter să ia în considerare cumpărarea clubului.

Musk încearcă să renunțe la un acord de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter

 

Revenirea tweet-ului vine în timp ce Musk încearcă să renunțe la un acord de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea Twitter la numai patru luni după ce a anunțat pe platformă că va cumpăra compania de social media, care l-a dus în instanță.

Musk are o istorie de a fi neconvențional și a postat tweet-uri ireverențioase, ceea ce face dificil uneori să spună când glumește.

„În continuare, cumpăr Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi”, a scris el pe Twitter pe 27 aprilie, la două zile după ce consiliul de administrație al Twitter a acceptat oferta sa nesolicitată de a cumpăra compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel