Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident între un microbuz și un autocar, în apropiere de Nădlac. Doi români răniți
WhatsApp
Un accident în care au fost implicate un microbuz și un autocar a avut loc duminică dimineața pe autostrada Deva-Nădlac, în județul Arad. Două persoane din microbuz au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 582, în zona localității Nădlac, județul Arad.

În accident au fost implicate un microbuz și un autocar, care s-au lovit față-spate.

Două persoane din microbuz au fost rănite și au fost duse la spital.

“În această dimineață, în jurul orei 05:00, a avut loc un eveniment rutier pe A1, sens de mers Deva-Nădlac. A fost implicat un microbuz cu patru pasageri din Bulgaria și un autocar cu 19 pasageri, din Republica Moldova. Au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale conducătorul microbuzului, de 45 de ani și un pasager, în vârstă de 19 ani, aceștia fiind răniți ușor. Traficul a fost restricționat pe o bandă de mers aproximativ două ore”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, microbuzul a intrat în coliziune cu autocarul, cauza fiind nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în timpul deplasării. În urma evenimentului rutier traficul a fost restricționat pe prima și pe a doua bandă pe autostrada A1 pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 582, în zona localității Nădlac. Coliziunea față-spate s-a soldat cu rănirea a două persoane din microbuz, care au fost transportate la spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel