Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit doctorul Mihai-Horia Nicolae, celebrul medic ortoped român. COVID-19 a mai secerat un cadru medical
WhatsApp
Dr. Mihai-Horia Nicolae, medic primar ortoped, s-a stins din viaţă. Potrivit apropiaţilor, cunoscutul medic era infectat cu SARS-CoV-2, iar de dată recentă îi fusese descoperită şi o tumoră abdominală.
Mihai horia nicolae

Mihai-Horia Nicolae era şef al Secţiei de Ortopedie şi traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia şi fusese internat, în stare precară, la Spitalul COVID de la Medgidia, unde a murit în cursul zilei de azi, 6 ianuarie.

„Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunță cu adânca tristețe trecerea în neființă a cunoscutului medic ortoped, Mihai - Horia Nicolae. Dispariția prematură a colegului nostru este un adevărat șoc pentru lumea medicală din județul Constanta și mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulți ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienții săi. În calitate de șef al Secției Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, își trata colegii și pacienții, deopotrivă, cu respect și altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanțe și regrete eterne familiei îndurerate!

Odihnă veșnică în lumea celor drepți, dragul nostru coleg!“, este mesajul conducerii Spitalului Municipal Mangalia.

Medicul constănţean Mihai Horia Nicolae (68 de ani) era absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978. Dr. Nicolae era medic specialist ortopedie-traumatologie din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud. 

În decursul carierei profesionale a efectuat peste 10.000 de operaţii, dar cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel